Primarul municipiului Dej urează dejenilor „Un An Nou Fericit”

2078
7
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Suntem la finalul anului 2016. A fost un an în care împreună am reuşit să realizăm lucruri importante pentru comunitatea noastră, prin investiţii finalizate şi altele demarate.

A fost un an plin de provocări, însă dorinţa de a ne dezvolta oraşul şi  susţinerea dumneavoastră, au făcut ca multe proiecte să prindă contur şi să devină realitate. Cu toţii vrem să realizăm mai multe pentru oraşul nostru, pentru noi şi copiii noştri şi am încrederea că şi în anul 2017 vom continua împreună  să ne punem în valoare municipiul.

Îmi doresc ca şi în anul 2017 să fim o familie unită, un an în care să avem speranţă şi să simţim că suntem o comunitate puternică.

Vă doresc din suflet ca Anul Nou să vă găsească în armonia și liniștea familiei, să fie pentru toți un an cu mai multe realizări atât pe plan familial cât și profesional, să vă aducă sănătate, bucurie și speranţă de mai bine.

La mulți ani și un An Nou fericit, dragi dejeni!

Primar

Morar Costan

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

  1. Muahahaha, aveti premier din Timicioara, adica tuciuriu din Gorj!!! Abia azi s-a aflat ca el are origini din Gorj ca si Puie Monta si Dracnea!!! Oltenashi smecherashi!!!! Nu v-a placut Ciolos ca e doctor in agricultura cu doctoratul luat in Franta!!! Amu aveti un oltenash vopsit in timiciorean cu faculta facuta in acelasi loc cu George Maior fost sef la SRI!!! Si Grinda asta a studiat pe la SRI la Baneasa!!!! Mari idioti si votacii astia pisdilici!!!

  2. Sa speram ca in 2017 Romania o sa scape de ciuma pesedista!
    La Multi Ani, dejeni!!!

  3. Dic, be-ti-as!!! Amu m-am trezit din mahmureala de la whisky siiiii…OH MY GOD…vad fata lui Cuie Mostan!!!! Bine ca nu sunt gravid ca si avortam spontan!!! Inca un un cu fatza taranokului de Sigau!!! Ma sinucid, promit solemn!!

  4. Acum il inteleg pe Toni de la balastiera de ce se comporta ca un GUNOI ,are SINDROMUL TOURETTE …te poti sinucide linistit,asa cum ai promis solemn!!!

LĂSAȚI UN MESAJ