Procuror din Dej, exclus din magistratura pentru abateri disciplinare

palatul

palatulSecţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis marţi excluderea din magistratură a lui Vasile Adrian Anghel, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej.

“Cu unanimitate, admite acţiunea disciplinară. Cu majoritate, în baza art.100 lit.e din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aplică domnului Anghel Vasile Adrian, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, sancţiunea disciplinară constând în “excluderea din magistratură” pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit.a din acelaşi act normativ”, se arată în soluţia postată pe site-ul CSM.

Articolul 99, litera a se refera la incalcarea  prevederilor legale referitoare la declaratiile de avere, declaratiile de interese, incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii.

Decizia CSM poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Dej au refuzat sa ofere orice detaliu legat de acest caz, pe motiv ca purtatorul de cuvant se afla in concediu si nimeni nu il inlocuieste.

anghel

Articol vizualizat de 2768 ori

Share
Dejeanul.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul comentariilor, dar isi rezerva dreptul de a le modera. Intreaga raspundere pentru continutul acestora ii revine autorului
Ultimele comentarii
  1. ene

    ce-a facut?

  2. moxu

    nimic bietu, este o ,,victima a sistemului” ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current day month ye@r *

Pentru a inchide, apasa ESC sau asteapta 10 secunde