Procuror din Dej, exclus din magistratura pentru abateri disciplinare

680
2
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

palatulSecţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis marţi excluderea din magistratură a lui Vasile Adrian Anghel, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej.

„Cu unanimitate, admite acţiunea disciplinară. Cu majoritate, în baza art.100 lit.e din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aplică domnului Anghel Vasile Adrian, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, sancţiunea disciplinară constând în „excluderea din magistratură” pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit.a din acelaşi act normativ”, se arată în soluţia postată pe site-ul CSM.

Articolul 99, litera a se refera la incalcarea  prevederilor legale referitoare la declaratiile de avere, declaratiile de interese, incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii.

Decizia CSM poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Dej au refuzat sa ofere orice detaliu legat de acest caz, pe motiv ca purtatorul de cuvant se afla in concediu si nimeni nu il inlocuieste.

anghel

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ