Proiect de parteneriat internaţional intre grădiniţele „Lumea Piticilor” din Dej şi „Bethlen Gábor” din Ungaria

1842
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Conducerea Grădiniţei cu program prelungit „Lumea Piticilor” de pe strada Aurora nr. 3 a încheiat un proiect de parteneriat intitulat „Prietenia, un dar de preţ” cu  o unitatea similară din oraşul Nyiregyháza (Ungaria). Este vorba de Gimnaziul „Bethlen Gábor”, care are şi grădiniţă.

Iniţiatorul proiectului este Grădiniţa cu program prelungit „ Lumea piticilor” Dej reprezentată prindirectoarea prof. Mihaela Tămaş şi prof. Lénárd Éva, iar din partea ungară au semnat directorul Gáll Ottó şi partenerul Gállné Garai Andrea.

Prima vizită a reprezentanţilor unităţii preşcolare din municipiul Dej în Ungaria a şi avut loc, unde cadrele didactice a grupei maghiare de la Grădiniţa cu program prelungit „Lumea Piticilor”au făcut cunoştinţă cu activitatea colegilor de la grădiniţa din cadrul Gimnaziului „Bethlen Gábor”, întâlnire la care au fost prezenţi şi doi părinţi din Dej, Bányai Szilárd şi Purcar Tibor.

Oaspeţii dejeni au avut parte de o primire deosebit de călduroasă, prof. Lénárd Éva  participând cu această ocazie la un schimb de experienţă cu cadrele didactice de la unitatea vizitată. G

azdele au lansat o nouă invitaţia delegaţiei române, de astă dată şi copiilor, urmând ca în curând reprezentanţii Grădiniţei cu program prelungit „Lumea Piticilor” Dej să efectueze  o deplasare în oraşul Nyiregyháza.

Scopul acestui proiect de parteneriat internaţional este de a dezvolta şi a diversifica relaţiile de colaborare dintre cadrele didactice şi de a îmbogăţi experienţele din domeniul profesional.

 

 

Szekely Csaba

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ