casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Râsu’ plânsu’ | Au venit sa deschida parcarile de TIR-uri de pe DN1C, dar nu au avut cheia. Cand le vor deschide – VIDEO

Situatia celor doua spatii de servicii de pe DN1C, finalizate inca de acum un an, dar ramase inaccesibile pentru soferi, devine deja una tragi-comica. 

In luna august, autoritatile spuneau ca cele doua parcari de la iesire din Catcau, urmeaza sa fie preluate de CNAIR de la constructor si deschise in septembrie. Timpul a trecut insa si parcarile au ramas tot inchise. In luna noiembrie, cei de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au amanat din nou termenul pentru inceputul lunii decembrie, dar nici atunci parapetii pusi la intrarea in parcari nu au fost inlaturati. Zilele trecute, aceleasi autoritati promiteau ca spatiile de servicii vor fi deschise astazi, in 27 decembrie, ca un cadou de Craciun pentru soferi.

In aceasta dimineata, in cele doua parcari au fost trimisi muncitori de la Compania de Drumuri, pentru a face curatenie si a  le pregati pentru deschidere, insa, surpriza. Cheia spatiilor respective se afla la unul dintre sefi, care…astazi a cam intarziat. Astfel, cei veniti inca de dimineata faca ultimele pregatiri au fost nevoiti sa astepte cheia. Intre timp, cei de la CNAIR au dat un nou termen pentru deschiderea celor doua parcari, iar de aceasta data spun ca se vor tine de promisiune. Astfel, cele doua spatii de servicii, cu parcari pentru autocare, camioane si autoturisme, dar si cu toalete si locuri de luat masa, vor fi deschise vineri, 28 decembrie.

Oricum, aceste parcari ar fi trebuit construite inca din 2015, odata cu reabilitarea drumului Dej – Baia-Mare, insa constructorul le-a finaliat abia anul trecut.

Citeste si:

FASCINANTA ROMÂNIE | Parcări moderne pe DN1C în Câțcău, ținute închise de autorități – VIDEO

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close