casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWS

REFERENDUMUL pentru redefinirea familiei a ESUAT | Cum au votat dejenii

Referendumul national pentru redefinirea termenului de familie din Constitutia Romaniei, care ne-a costat peste 35 milioane de euro, a esuat. Pentru a putea fi validat, prezenta la vot trebuia sa fie de 30%, insa s-au prezentat la urne 20,41%.

Prezenta la vot in cele 26 de sectii de votare infiintate la Dej a fost sub media pe tara. Din cei 32 234 de oameni inscrisi pe listele electorale in Dej, s-au prezentat la vot doar 5850. Alte 361 de persoane au votat in Dej pe liste speciale si 111 au solicitat urna mobila. Astfel, prezenta la vot in Dej a fost de 19,61%.

Cea mai mare prezenta la vot a fost la sectia de votare din Pintic, unde 30,45% dintre alegatori si-au exprimat dreptul de vot. Cea mai slaba prezenta a fost inregistrata in Dej la o sectie de votare din corpul B al Scolii Gimnaziale „Avram Iancu”, unde s-au prezentat la urne doar 13,15% dintre cei aflati pe listele electorale.

La nivelul judetului Cluj, prezenta la vot a fost de 18,61%.

Dintre acestia, 93,07% au votat DA, iar 5,50% au votat NU. 1,42% dintre cei prezenti la urne in judet si-au anulat votul.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close