RETRO PARTY | Green PUB s-a umplut de oameni FAINI | Totul pentru a o salva pe Alma – VIDEO

8935
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Green PUB din Dej a fost umplut pana la refuz vineri seara de oameni de toate varstele care au mers sa se distreze la un retro-party organizat in scop caritabil de Asociația Jasminne.  Evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru Alma, o fetita in varsta de 9 luni din Dej care a fost diagnosticata cu o forma severa de cancer.

Pentru a se simti cu adevarat atmosfera de retro-party, DJ Mosu a ales cele mai cunoscute melodii din anii `30 pana in `90. Mai mult decat atat, a fost organizat si un concurs in cadrul caruia noua perechi au avut de trecut prin diferite probe, de la dans, cunostinte muzicale dar si dexteritate. Tot pentru a veni in sprijinul cazului social, conducerea localului a scos la vanzare doua tablouri, iar banii obtinuti din vanzarea lor au fost donati.

Iulia Pocol, mama lui Alma, trece prin momente foarte grele. In urma cu un an, baietelui ei in varsta de 3 ani a fost diagnosticat cu autism, iar chiar inainte de sarbatorile de iarna a primit o noua veste cumplita. Fiica ei cea mica, in varsta de 9 luni este bolnava de cancer-neuroblastom mediastinal – stadiul 4.

Toti cei care doresc sa o sprijine pe Alma, o pot face prin donatii in contul RO56 BUCU 1981 0304 9817 2RON deschis la Alpha Bank pe numele Pocol Iulia Andreea, sau o pot contacta direct, la numarul de telefon 0761 638 585.

Fetiţa de doar 9 luni din Dej, diagnosticată cu cancer. Dejenii se mobilizează şi organizează un eveniment caritabil

 

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ