Salvăm motorul SMURD, salvăm vieți! | Împreună putem reporni Ambulanța SMURD Dej

11541
9
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Ne-au ajutat la nevoie intotdeauna, dar acum au ei nevoie de ajutor. Ați aflat deja de pe Dejeanul.ro că singura ambulanță SMURD din Dej este nefuncțională încă din luna aprilie, după ce motorul acesteia a cedat, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj nu mai dispune de fonduri în acest trimestru pentru plata reparației.

Devizul întocmit de service-ul unde se repară de obicei ambulanțele din județ se ridică la suma de 33 000 lei, deoarece pe lângă alte reparații, pentru a fi repusă în funcțiune, ambulanța are nevoie de un motor nou. Într-adevăr, cu toții suntem mâhniți și revoltați de faptul că statul nu găsește bani pentru sănătate, pentru salvarea de vieți omenești, dar acest lucru nu trebuie să ne facă să cedăm și să ne resemnăm.

Tocmai de aceea, Dejeanul.ro în parteneriat cu Radio Fir și Asociația „Vreau să trăiesc liber” vă propune să ne mobilizăm și să luăm problema în propriile mâini. Împreună, noi dejenii, putem face un mic efort și să investim în sănătate, să punem din nou în mișcare motorul mașinii de salvat vieți. Făcând acest lucru, atunci când vom revedea ambulanța SMURD în funcțiune la Dej intervenind din nou la nenumăratele misiuni de salvare, ne vom putea gândi cu mândrie că și noi am pus umărul la salvarea vieții respective.

Cu ajutorul vostru, al dejenilor solidari, sufletiști și mereu dornici de a ajuta, ne propunem ca în 10 zile să reauzim sirena SMURD pe străzile Dejului.

Oricine se poate implica în campania „Salvăm motorul SMURD, salvăm vieți”, donând orice sumă de bani în contul Asociației „Vreau să trăiesc liber” deschis la Banc Post Dej:

RO28BPOS13115651045RON01

CUI 37020120.

Cu toate că acest cont este folosit exclusiv pentru strângerea de fonduri în cadrul acestei campanii, va rugăm să menționați în descrierea tranzacției bancare „pentru SMURD Dej”.

Zilnic, dejeanul.ro va face publice extrasele de cont cu donațiile din ziua precedentă, astfel încât toți cei care ne implicăm să știm în ce stadiu al demersului  am ajuns.

Pentru detalii, puteti suna la 0748894182.

Citeste si:

Dejul a rămas fără SMURD de mai bine de o lună | NU se găsesc bani pentru reparații – VIDEO

Cat costa reparatia ambulantei SMURD Dej si cine ar putea ajuta la plata acesteia – VIDEO

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

 1. Ca exercitiu de imaginatie:
  Populatia Dejului e de aproximativ 30.000 de persoane. Daca ar da fiecare cate 1 leu s-ar strange exact suma de bani necesara.

 2. Buna
  Donatii vor fi,sper sa se rezolve problema motorului.
  Problema este alta.Cine este vinovat de distrugerea lui?
  Un motor nu cade asa,brusc.Decat daca nu este intretinut
  corespunzator.Asteptam vesti in acest sens.
  Spor tuturor.
  Alex

 3. O sa fiu avocatul diavolului. Daca vor sa dam noi bani, dupa ce oricum finatam acest serviciu prin impozite , sa publice devizul estimativ al acestei reparatii. Asa pentru transparenta.

 4. Atunci sa nu mai cotizeze nimeni la sanatate si cand se strica vreo ambulanta sau ceva donam sa se repare……. ca se pare ca oricum cotizam degeaba

 5. Apropo daca tu ai ca hobby sa auzi sirena smurd pe strazi cred ca putina lume iti impartaseste sentimentul 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ