casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Actualitate

Se fac angajari din sursa externa la Unitatea Speciala de Aviatie din Cluj-Napoca

Mai multe posturi cu incadrare directa din sursa externa sunt scoase la concurs de catre Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.

La Unitatea Speciala de Aviatie din Cluj-Napoca (U.S.A. Cluj-Napoca) sunt cautate persoane care sa ocupe unul dintre posturile de subofiter administrativ principal la Structura Financiar-Contabilitate, din statul de organizare al U.S.A. Cluj-Napoca, subofiter operativ principal la Biroul Logistic – Compartimentul Asigurare Tehnico-Materiala a Zborului sau subofiter tehnic principal (FDex) la Compartimentul Comunicatii Aeronautice si Tehnilogia Informatiei, din statul de organizare al U.S.A. Cluj-Napoca.

Cei care se incadreaza in cerinte si sunt dornici sa urmeze o cariera ocupand unul dintre posturile mentionate, se pot inscrie la concurs pana la data de 25 ianuarie 2019, in zilele lucratoare, in intervalul orar 08,00 – 16,00, la sediul Inspectoratului General de Aviatie din Bucuresti sau prin e-mail resurse.ia@mai.gov.ro.

Ce trebuie sa contina dosarul, dar si care sunt conditiile care trebuie indeplinite pentru eligibilitatea candidaturii se gasesc AICI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close