Se fac angajari din sursa externa la Unitatea Speciala de Aviatie din Cluj-Napoca

1883
0
DISTRIBUIȚI
aviatie

Mai multe posturi cu incadrare directa din sursa externa sunt scoase la concurs de catre Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.

La Unitatea Speciala de Aviatie din Cluj-Napoca (U.S.A. Cluj-Napoca) sunt cautate persoane care sa ocupe unul dintre posturile de subofiter administrativ principal la Structura Financiar-Contabilitate, din statul de organizare al U.S.A. Cluj-Napoca, subofiter operativ principal la Biroul Logistic – Compartimentul Asigurare Tehnico-Materiala a Zborului sau subofiter tehnic principal (FDex) la Compartimentul Comunicatii Aeronautice si Tehnilogia Informatiei, din statul de organizare al U.S.A. Cluj-Napoca.

Cei care se incadreaza in cerinte si sunt dornici sa urmeze o cariera ocupand unul dintre posturile mentionate, se pot inscrie la concurs pana la data de 25 ianuarie 2019, in zilele lucratoare, in intervalul orar 08,00 – 16,00, la sediul Inspectoratului General de Aviatie din Bucuresti sau prin e-mail resurse.ia@mai.gov.ro.

Ce trebuie sa contina dosarul, dar si care sunt conditiile care trebuie indeplinite pentru eligibilitatea candidaturii se gasesc AICI

DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ