casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWS

Se redeschide Parcul Balnear Toroc | Vezi cand si ce lucrari au fost efectuate – FOTO

Primăria Municipiul Dej anunta că au fost finalizate lucrările de reparație capitală  pentru zona de interior a Parcului Balnear ”Toroc”. Pavilionul interior al bazei de agrement va fi deschis accesului public începând de joi, 29 noiembrie, după următorul program: luni 12.00-20.00; marți- duminică 10.00-20.00. 

Abonamentele pentru băile sărate își păstrează valabilitatea și pot fi folosite începând cu data de 29 noiembrie 2018 în intervalul orar de funcționare a bazei de agrement.

Conform unui comunicat de presa, Primaria Dej transmite ca: „Reiterăm faptul că administrația bazei de agrement tratează cu responsabilitate derularea activității și înțelege rolul de control și verificare al autorităților în drept ca fiind în beneficiul îmbunătățirii modului de funcționare și gestionare a activității Parcului Balnear ”Toroc”  pentru siguranța beneficiarilor direcți. În acest sens vă comunicăm faptul că aspectele semnalate în cadrul controlului efectuat la finalul lunii septembrie de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj au fost remediate, iar reprezentanții autorității au fost prezenți la fața locului pentru a se asigura în privința conformității” se arata in comunicatul de presa.

 „Lucrărilor prevăzute pentru zona de interior a bazei de agrement s-au finalizat. Intervențiile au fost unele capitale, necesare și planificate a fi efectuate la finalul sezonului estival 2018. Am decis ca finalul sezonului să fie momentul în care să fie demarate aceste acțiuni deoarece, în condițiile în care într-o zi de vârf de sezon trec pragul bazei de agrement peste 2.500 de persoane acestea ar fi creat un disconfort major la nivelul întregului parc balnear, cu atât mai mult în acest an, când condițiile meteo din sezonul estival au determinat o mare parte din cei care au venit la Toroc să prefere pavilionul interior.

Evaluarea activității Parcului Balnear ”Toroc”, pentru sezonul estival 2018, evaluare făcută de către serviciile de specialitate  din dispoziția mea, a fost finalizată iar decizia pe care o voi lua va viza remedierea și prevenirea deficiențelor survenite în modul de gestionare din punct de vedere administrativ a bazei de agrement.Referitor la pozițiile și atacurile din spațiul public pe tema neregulilor identificate de DSP în cadrul acțiunii de control derulate în luna septembrie, vreau să precizez faptul că le consider total deplasate mai ales că acestea vin din partea unor aleși locali care ar trebui să aibă ca principal motor al acțiunilor domniilor lor buna credință și interesul public și nu oportunismul politic” a precizat Morar Costan.

Vezi de ce a fost inchis:

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Totusi nu am aflat care au fost constatarile celor de la DSP. Nu e un document secret. Primarul e obligat sa il faca public, sa vedem daca si cum a fost pusa in pericol sanatatea dejenilor, masurile dispuse si modul de solutionare. In rest e bla blabla. Sa certi opozitia ca te -au prins cu ocaua mica e hilar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close