Șeful de post din Braniștea cercetat pentru luare de mită și multiple infracțiuni

6931
2
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Numele sefului de post din Braniștea apare într-un dosar deschis în anul 2015 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Acuzațiile care i se aduc constau în faptul că șeful de post și-a însușit diverse sume de bani în repetate rânduri, scrie Bistriteanul.ro.

Savu Relu este șef de post în localitatea Braniștea din Bistrița-Năsăud. Numele său apare într-un dosar în care se efectuează cercetări penale sub aspectul infracțiunilor de:

– luare de mită

– furt calificat

– instigare la furt calificat

– efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția

– abuz în serviciu

– favorizarea făptuitorului

În acest dosar nu există un suspect, urmărirea penală fiind începută față de fapte.

«Faptele de luare de mită constau în acuzații aduse agentului de poliție, SAVU RELU, motivat de împrejurarea că în cursul lunii martie 2014, în cadrul unor dosare penale, pe care le avea în instrumentare, și-ar fi însușit pe nedrept diverse sume de bani (respectiv de 500 lei din suma de 1000 lei și suma de 150 lei din suma de 300 lei), cu care anumite părți din dosare s-au împăcat, pentru anumite fapte penale.

Celelalte fapte au fost reclamate ca fiind comise în perioada 2014-2016 și constau în dispunerea asupra unor bunuri ridicate de acesta în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu și respectiv în determinarea unor persoane să comită fapte penale de sustragere de bunuri, pe care acesta le-ar fi primit după care le-ar fi procesat, dispunând asupra bunurilor obținute, prin vânzarea lor ca acte de comerț, precum și în neluarea de măsuri de constatatre de fapte penale de care ar fi luat cunoștință.

În prezent prbațiunea este efectuată pentru dovedirea faptelor, cauza nefiind soluționată», conform informațiilor transmise de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Asta am zis eu acum doi ani aici pe ghiejeanul.ro!!! Abia acum l-au prins!!!??? Pe cand si intreaga banda de hoti recidivisti care actionau la ordinul lui!!!???

LĂSAȚI UN MESAJ