Soferul beat care a ranit un pompier, arestat pentru 30 de zile – VIDEO

3816
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Barbatul in varsta de 44  de ani din Jichisu de Jos care in 3 ianuarie a condus beat si a intrat cu masina in autoturismul condus de un pompier care se indrepta spre casa a fost arestat preventiv.

Dupa ce politistii din Dej l-au retinut pentru 24 de ore, procurorii l-au prezentat in fata judecatorilor, care au decis ca acesta sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile dupa gratii.

Astfel, C.S. este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta baturilor alcoolice, dupa ce etilotestul a indicat 0,97 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Decizia Judecatoriei Dej:

„În temeiul art.202, art.223 alin.(2) şi art.226 Cod procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: – Dispune arestarea preventivă a inculpatului C.S. , cu antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. si ped. de art.196 alin. (1),(2) şi (3) şi „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin.(1), totul cu aplicarea art. 38 alin.(1) şi art.44, art.88 alin.(3) din Codul penal, pe o durată de -30 – de zile, începând de azi, 04.01.2017, ora 14:00, până la data de 02.02.2017, ora 14:00 inclusiv. – Respinge, ca neîntemeiată, cererea apărătorului, de neadmitere a propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej cu privire la luarea faţă de inculpat a măsurii arestării preventive, respectiv de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a măsurii controlului judiciar…”.

In 2015, acelasi barbat a primit o condamnare de 10 luni cu suspendare tot pentru conducerea unui autovehicul fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

ACCIDENT pe Valea Codorului | Pompier din Dej, ranit de un sofer beat – VIDEO

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ