Stagiu de pregătire pentru taekwondo-iştii dejeni. Următorul va avea loc la Oradea (FOTO)

1695
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

În acest weekend, între 21-22 ianuarie a vut loc la Dej în Sala Sporturilor, Seminarul National de Pregatire Tehnica şi Seminar Arbitraj în Taekwon-Do ITF.

Mai mult de o suta de sportivi au fost prezenţi la seminarul organizat de către Federaţia Română de Sporturi Marţiale Coreene si CS Vulturii Dej.

Sub antenta supraveghere a comitetului tehnic format din Dl. Muntean Mircea 6 DAN, Dl. Tulkos Romeo 5 DAN şi Dl. Fântână Dorel 4 DAN, sportivii şi-au îmbunătăţit tehnica de bază şi tehnica de luptă. Au fost prezenti sportivi de la CS Gi Do Baia Mare, CS Impact Cluj-Napoca, CS Jaguar Targu Mureş şi CS Vulturii Dej. La eveniment a venit în vizită şi primarul Municipiul Dej, Dl. Morar Costan.

Tot aici a avut loc o examinare pentru centura neagră cu 1 DAN. Astfel, Antonia Bogdan   şi Bande Vlad de la CS Vulturii Dej au trecut cu succes  peste acestă provocare.

Seminarul a fost primul dintr-o serie organizată anual în mai multe oraşe din ţară. În weekendul 28-29 ianuarie, un alt stagiu tehnic va avea loc de această dată la Oradea. Aici vor participa sportivi de la CS ITF Timişoara, CS King Do Lions Oradea, CS Royal Kwon Oradea şi CS Ge Baek Baia-Mare.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ