Studenții vor călători gratuit cu trenul! De când intră în vigoare gratuitatea

2565
3
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Studenții vor beneficia de gratuitate la transportul intern feroviar începând cu data de 1 februarie, a precizat luni, pentru Agerpres, ministrul Educației, Pavel Năstase.

Gratuitatea pentru studenți la trenuri intră în vigoare de la 1 februarie 2017. Călătoriile pe tren pentru studenți sunt gratuite începând cu 1 februarie”, a spus Năstase.

Guvernul a aprobat săptămâna trecută o ordonanță de urgență care prevede că studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, în instituțiile de învățământ superior acreditate, beneficiază de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Masura e foarte buna. Eu am avut carnet de student unde aveam 2 calatorii pe luna gratis Ghiej-Bucales Romanes. Banii se deconteaza sigur la CFR si nu ajung in buzunar la nasu’. Nu sunt bani pierduti pentru buget ci sunt redirectionati sigur si inteligent. Si copiii ar trebui sa aiba transport gratuit platit de o institutie. Asa se asigura niste salarii la transporturi de persoane. Daca nu, iar se face blat cu nasu’.

LĂSAȚI UN MESAJ