casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWS

Talharie la Dej | I-a imprumutat 200 lei, dar si-a recuperat singur datoria si „dobanda” prin acte de violenta

Polițiștii de investigații criminale din Dej au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, față de el a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Astfel, in 18 decembrie,  în jurul orei 13:00, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la comiterea unei tâlhării, pe strada Ecaterina Teodoroiu. La data menționată, un bărbat, de 40 de ani, din Dej, i-ar fi sustras unei tinere în vârstă de 21 de ani, din Cășeiu, prin amenințări și violențe, 300 de lei și 21 de bonuri de masă.

Conform probatoriului administrat, la data de 7 noiembrie, bărbatul i-ar fi împrumutat femeii 200 de lei, urmând ca acest împrumut să fie returnat la data de 18 noiembrie. Întrucât acest termen nu a fost respectat, bărbatul ar fi amenințat-o telefonic pe femeie, stabilind un alt termen, respectiv 18.12.2018, și o altă sumă de returnat- 600 de lei.

În urma sesizării și a probelor administrate, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Ieri, magistrații au luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close