Tânăr din Gherla, premiat de poliţişti pentru că a ajutat la prinderea unui hoţ (FOTO)

1850
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Siguranţa socială este o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj promovează spiritul civic și încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

Ieri, 2 februarie, un tânăr din Gherla a fost invitat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și, în prezența participanților la ședința de evaluare a activităților instituției, a fost felicitat pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

În fapt, la data de 30 ianuarie, tânărul a acordat sprijin intervenţiei poliţiei în cazul unei fapte de furt. În timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, acesta a imobilizat și predat polițiștilor o persoană care ar fi sustras un portmoneu din geanta unei femei.

Persoana în cauză, o femeie de 59 ani din Satu Mare, județul Satu Mare a fost reținută pentru 24 ore, fiind bănuită de furt calificat, iar față de aceasta s-a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar pentru 60 zile.

Pentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, tânărul a fost invitat la sediul unității de poliție unde, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj și prefectul județului Cluj i-au înmânat o diplomă în prezența participanților la ședința de evaluare a activităților instituției.

Poliţia clujeană mulţumește cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii!

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ