Tanara gravida din Dej, moarta in urma epuizarii la locul de munca, spun colegii

3306
13
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

O tanara de 24 de ani din Dej, insarcinata in cateva luni, ar fi decedat la locul de munca intr-o fabrica din Bistrita. Evenimentul nefericit ar fi avut loc in 3 octombrie, dupa ce aceasta a stat la munca mult peste program. Femeia, casatorita cu un barbat din Rodna, unde si locuia in ultimii ani, a ramas peste program la serviciu inca un schimb, pe care l-a incheiat cu succes, iar mai apoi, a cerut sa mai ramana un schimb, al treilea, dar nu a mai rezistat. I s-ar fi facut rau si a cazut inconstienta la pamant. Seful de sectie ar fi transportat-o la spital cu masina personala, dar din pacate, medicii au constatat decesul. ITM Bistrita spune ca nu au inregistrat un astfel de caz. Colegii femeii din cadrul firmei bistritene spun ca de la acest eveniment neplacut, angajatii nu mai sunt lasati sa munceasca ore suplimentare. Colegii femeii spun ca aceasta mai avea acasa inca un copil de doar cativa ani. Nici politistii bistriteni nu au fost sesizati despre acest caz, pe care colegii tinerei l-au scos la lumina abia zilele acestea. Urmeaza ca autoritatile sa stabileasca daca cele declarate de colegii acesteia sunt adevarate sau nu.

Vom reveni cu detalii

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

13 COMENTARII

 1. Stress, nervi, bani putini. Lucrezi 16 ore (de multe ori fortat!!!) daca vrei un ban in plus. Nu e singura femeie care a murit acolo.

 2. Aceiasi poveste si la Fujicura an Dej. Te forteaza sa stai peste program, pentru un salriu de mizerie.

 3. Daca stai ore suplimentare si se respecta legea este alegerea ta . Este total altceva si nu sunt rare cazurile cand esti fortat sa faci ore suplimentare pe bani de nimic .Ar fi cazul ca cei de la ITM sa-si reciteasca atributiile de servici si sa miste ceva .

 4. Firma bistrițeană pe nume **** unde hotii de cai is 0 in fata oamenilor rusine pt sefi

 5. D-le Alex, ati spus ca veti reveni cu detalii.
  Au trecut 3 zile, inca n-ati mai aflat nici un detaliu?
  Eu cred ca nu o sa veniti cu nimic concret.
  Foarte slab documentat articolul, avand in vedere titlul…
  Foarte slabi ziaristi avem…

 6. Pai daca nu e de lucru in alta parte unde sa lucreze lumea? Merge omul pana pica jos ca nu-s alte posibilitati. Trist!

 7. Daca romanul ar fi putin,doar cu putin mai destept nu s-ar intampla asa ceva.
  Dar din prostie si din lipsa educatiei multi dintre noi isi vand „pielea” pe bani de nimic si devin muncitori ideali pentru nenorocitii de investitori straini,care nu au nici un pic de moralitate in ei si te exploateaza la maxim daca pot.
  Oare chiar nu ai ce face,cum spune si colegul cititor Relu ?
  Nu si Da.
  Nu mai ce face, daca nu te duce capul…tipic romanul din provincie deeducat si fara prea multa inteligenta.
  Da,daca prin educatie si inteligenta(macar medie) iti dai seama ,ca mai exista si alte posibilitati pentru a avea un venit decent si legal.
  Guvernul ar trebui sa faca ceva,dar nu face…..

LĂSAȚI UN MESAJ