casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 

Termeni-conditii

Bine ai venit pe site-ul de stiri Dejeanul.ro. Te rugam sa citesti Termenii si conditiile de utilizare. Urmatoarele reguli si conditii vor fi aplicate tuturor vizitatorilor Dejeanul.ro.

Termenul de utilizator al site-ului Dejeanul.ro se refera la „vizitatori”. Daca utilizati sau accesati Dejeanul.ro si folositi informatiile oferite de acest blog este echivalent cu acceptarea termenilor si conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile Dejeanul.ro, va trebui sa parasiti acest site.

FOLOSIREA ACESTUI SITE – Design-ul blogului si continutul publicat pe el in numele Dejeanul.ro apartin autorului si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Puteti copia si printa continutul site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea autorului  Dejeanul.ro. (alex.prunean@dejeanul.ro)

SERVICII – Toate serviciile pe care le primiti din partea Dejeanul.ro sau in legatura cu acest site va sunt oferite in exclusivitate in calitate de vizitator Dejeanul.ro (abonare la newslater, etc)

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE – Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, si anume pentru publicarea autorului oricarui tip de continut publicat pe site. Ne obligam sa nu facem publice informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor nostri care lasa comentarii, decat in situatii exceptionale (sentinte judecatoresti, orice alte situatii prevazute de legislatia in vigoare).

Daca detineti informatii privind preluarea acestora baze de date de catre alte persoane sau entitati, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp, folosind obligatoriu adresa de email din meniul „Contact”.

PLATFORMELE DE COMUNICARE PUSE LA DISPOZITIE DE Dejeanul.ro – Site-ul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, sistem de trimitere directa la adresa dvs. de email postata la anunturile din rubrica „Anunturi”).

Autorul site-ului Dejeanul.ro nu isi propun sa filtreze mesajele postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie.

Nu puteti publica, transmite sau face referire in comentariile publicate la urmatoarele:

– mesaje comerciale nesolicitate

– recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu – informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea „confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

– virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

– mesaje a caror sursa este ascunsa, linkuri catre alte site-uri web

– „jocuri piramidale” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Autorul site-ului Dejeanul.ro  isi rezerva dreptul de a respinge publicarea unor comentarii care nu au legatura cu subiectul la care sunt exprimate, care aduc atingere imaginii unor persoane, care fac afirmatii nefondate, care fac referiri subiective si neintemeiate la autorul articolului sau la autorii comentariilor anterioare, care fac reclama unor firme, produse, site-uri web, care instiga la ura, violenta, care contin un limbaj deplasat, care  abunda in greseli gramaticale, smiley-uri sau care contin limbaj tip messenger s.a.m.d. Vizitatorii sunt invitati sa posteze comentarii constructive si de bun simt.
Pentru completari sau corectii la articolele postate pe site, folositi formularul din meniul „Contact” (sus-dreapta).
Autorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge comentarii deja postate pe site sau de a modifica, in sensul stergerii partiale sau totale a continutului acestora. Scrierea unui comentariu nu obliga in nici un fel autorul Dejeanul.ro la publicarea acestuia.
In cazul in care se constata abuzuri in postarea comentariilor, autorul blogului isi rezerva dreptul de a bloca accesul la site al utilizatorilor care incalca acest regulament.
Raspunderea pentru continutul comentariilor revine in totalitate autorilor acestora.
IMAGINILE SI CONTINUTUL DEJEANUL.RO – Printre imaginile si continutul materialelor aparute pe Dejeanul.ro se afla si materiale interzise spre vizualizare minorilor sau care pot fi considerate tulburatoare de unii vizitatori. Acestea pot contine avertizari in care se specifica daca materialul este de asemenea natura. Autorul Dejeanul.ro nu isi asuma raspunderea in cazul in care minorii sau alte persoane sunt deranjate de un anumit material video sau foto, vizitarea site-ului Dejeanul.ro fiind OPTIONALA!
COLABORARE – Persoanele interesate sunt invitate sa trimita pe adresa alex.prunean@dejeanul.ro materiale, fotografii, imagini video etc. referitoare la Dej si la evenimentele de interes local si zonal. Prezinta interes orice eveniment petrecut in zona Dej sau la care au luat parte dejeni, cu rugamintea ca aceste materiale sa fie trimise intr-un timp cat mai scurt de la producerea evenimentului.
Autorul site-ului Dejeanul.ro isi rezerva dreptul de a publica aceste materiale, de a le modifica pentru a capata o forma publicabila, in linia site-ului. Articolele, imaginile foto si video vor fi publicate pe Dejeanul.ro purtand semnatura autorilor acestora, cu nume integral, initiale sau cu pseudonim, dupa dorinta autorului sau autorilor.
Imaginile foto si video trimise pe adresa autorului, devin proprietatea autorului  Dejeanul.ro

Orice declaratii sau opinii exprimate pe acest site din partea cititorului apartin autorului si nu reflecta opiniile Dejeanul.ro.

Pentru informatii suplimentare referitoare la acest site va puteti adresa proprietarului la email: alex.prunean@dejeanul.ro sau la numarul de telefon 0748894182

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close