Trei baschetbaliste din Dej au fost selecţionate în lotul României pentru Balkanic Next Star Cup (FOTO)

7521
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Echipa naţională feminină de baschet a României are în componenţă trei sportive din Dej la Balkanic Next Star Cup.

Cele trei sportive de la LAPI Dej (Catinean Şteaănia – cls. VIII-a B, Martonos Mara – cls. IX-a A şi Ciciovan Adina cls. IX-a D) alături de antrenoarea Laurentia Chira participă în lotul naţional în cadrul competiei internaţionale Balkanic Next Star Cup.Cea de-a treia runda din cadrul celei de-a treia editii a „Balkanic Next Star Cup 2016”, competitie care se deruleaza in aceste zile in Arena de Baschet din Capitala, a avut in program mai multe meciuri interesante si spectaculoase, gustate din plin de asistenta numeroasa venita sa urmareasca tinerele sperante ale baschetului romanesc, dar si pe cele din Balcani. Ziua a fost deschisa de tricolorele „mici”, Romania B reusind sa dea o replica viguroasa selectionatei Bulgariei.

In cele din urma, oaspetele s-au impus cu scorul de 61-58 (10-14, 13-19, 15-7, 23-18), la capatul unei dispute controlate in mare parte de baschetbalistele pregatite de Loredana Munteanu si Laurentia Chira, care au fost foarte aproape de o victorie. A urmat confruntarea dintre nationalele masculine ale Romaniei si Serbiei, vecinii de vest etaland un baschet modern, in viteza, cu multe actiuni de mare rafinament. Dupa un meci dominat destul de clar de oaspeti, Serbia s-a impus cu scorul de 95-68 (19-18, 27-15, 32-18, 17-17), tricolorii nostri incercand deseori sa tina piept tavalugului sarbesc.

Dupa-amiaza, a venit randul cadetelor pregatite de Madalin Piperea si Romela Cristea sa intre sub lumina reflectoarelor, Romania A intalnind incomoda nationala a Ungariei.

La capatul unui joc in care tricolorele au avut multe fluctuatii, dar si un debut modest, selectionata Ungariei a castigat, cu scorul de 71-53 (23-9, 14-17, 23-16, 11-11).
Dar iata si rezultatele inregistrate, precum si clasamentele dupa trei runde:

FEMININ
Romania B – Bulgaria 58-61
Ungaria – Romania A 71-53

1. Turcia – 4 puncte (2 victorii)
2. Bulgaria – 4 puncte (1 victorie, 2 infrangeri)
3. Ungaria – 4 puncte (2 victorii)
4. Romania A – 3 puncte (1 victorie, 1 infrangere)
5. Romania B – 3 puncte (3 infrangeri)

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. „Echipa naţională feminină de baschet a României are în componenţă trei sportive la Balkanic Next Star Cup.” Doar trei? Celelalte nu sunt sportive?

LĂSAȚI UN MESAJ