Trei sportivi din Gherla vor lupta în Gala K1 „Noaptea Îngerilor” din Deva

1017
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

În data de 27 noiembrie va avea loc la Sala Sporturilor din Deva Gala KickBox K1 amatori şi profesionişti “Noaptea Îngerilor” unde vor participa cei mai buni sportivi ai momentului din Transilvania. Este vorba de 17 cluburi sportive care vor merge în Deva cu peste 150 de sportivi.

Clubul Firekick-boxing Gherla va alinia la startul competiţiei trei gherleni: Kerekes Darius – 13 ani, 50 kg (deţinătorul titlului de vicecampion mondial 2016), Soporan Ionuţ – 22 de ani, 70 kg şi Hatos Alexandru – 22 de ani, 65 kg (acesta se afla la debut).

De asemenea, Drotar Dario se pregăteşte intens pentru data de 10 decembrie când va participa la un turneu K1 organizat în Baia Mare.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cei doi din afis sunt Loghin si Prunean!!! Se bat pentru cine sa fie sef la redactie!!! Cine castiga ia reportofonul, aparatul foto, cheile de la masina si pleaca pe teren!!! Bea o cafea cu plugarul Nacajel, premarele care este pe persoana fizica, o bere cu Gem Blond de la serei!!! Ce sa mai, e om bine vazut in comunitate!!! Cine pierde ramane la redactie si sterge praful, da cu aspiratorul, raspunde la telefoane si pregateste cafeaua si sandwiciurile pentru sefu’ care se intoarce obosit de pe teren!!! Viata de jurnalagiu e foarte grea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ