casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateDin ZonaEveniment

Trei tineri, hoti de calorifere | Printre ei si doi minori de 13 ani

Cei trei tineri incercau sa sustraga trei calorifere dintr-un imobil din municipiul Turda. Drumurile li s-a infundat insa, cand au dat nas in nas cu Politistii Biroului de Ordine Publica. Cei trei nu se afla la prima abatere, ci au mai sustras in trecut mai multe bunuri din acelasi imobil.

Totul s-a petrecut pe strada Razboieni din municipiul Turda, judetul Cluj. Un barbat in varsta de 20 de ani, din Turda si doi minori de 13 ani, ambii din comuna Viisoara, au fost saltati de catre Politisti, ieri in jurul orei 16, fiind prinsi in timp ce sustrageau mai multe bunuri.

Conform IPJ Cluj, cei trei tineri au mai sustras din acelasi imobil, in mai multe randuri, 9 calorifere metalice, doua centrale termice, o unitate de aer conditionat, precum si mai multe conducte din cupru. Prejudiciul cauzat, in valoare de aproximativ 6.000 de lei, a fost recuperat in totalitate.

Cercetarile continua in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celor trei. Totodata s-au intocmit acte de cercetare asupra savarsirii infractiunii de furt calificat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close