Turma de oi cazuta intr-o groapa cu rasina bituminoasa – VIDEO – IMAGINI SOCANTE

1329
8
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Interventie extrem de dificila pentru pompierii din Dej. In jurul orei 17, acestia au fost solicitati sa intervina pe un teren privat de pe strada Valcele, unde o turma de oi a cazut intr-o groapa plina cu rasina bituminoasa. Pompierii s-au deplasat la fata locului cu o autospeciala de descarcerare. Ca o prima masura, acestia au incercat sa le scoata capetele deasupra stratului de smoala pentru a putea respira. Dupa aceea, au inceput salvarea efectiva a oilor, care se scufundau din ce in ce mai mult. Operatiunea de salvare a fost extrem de grea, deoarece smoala topita de soare se lipea de incaltamintea pompierilor, care aveau practic miscarile limitate. Cu foarte mare dificultate, dupa o interventie de aproximativ 3 ore, toate cele 9 oi au fost salvate. Interventia lor a fost una contracronomentru, deoarece, odata cu scaderea temperaturii, bitumul se intarea si extragerea oilor din groapa era aproape imposibila. Proprietarul si-a dus oile acasa cu o caruta, dar a declarat ca le va sacrifica, deoarece stratul de bitum de pe blana nu va mai putea fi indepartat.

 

 

 

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

8 COMENTARII

 1. Doar in Romania vezi asa ceva! Cum este posibil ca asemenea deseuri sa fie aruncante asa fara sa se gandeasca ca polueaza mediu si ca in cazul acesta sa puna viata in pericol .
  Romania isi merita soarta!

 2. trebuia sa ingradeasca locul respectiv. Daca cumva cadea un om sau un copil ce se intampla? murea acolo si nu stia nimeni unde e !

 3. Cateva intrebari:
  a) Ce cautau oile respective pe un teren privat din oras?
  b) Daca erau supravegheate de un cioban?
  De ce scoateti din context unele lucruri absolut esentiale pentru a aprecia corect situatia.

 4. nu erua supravegheata eu am sunat dupa pompieri ciobanul umbla dupa fier vechi la o distanta de 40 de metri unde era picate oile eu lam strigat sa vina la oi dar daca nu eram acolo cred ca si el ramnea blocat in bitum blocat cand incerca sa ii salveze oile

LĂSAȚI UN MESAJ