ULTIMA ORĂ – Accident pe strada Eroilor din Dej! O femeie şi copilul ei au fost loviţi de o maşină de teren (FOTO)

7498
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Un accident de circulaţie a avut loc, în această dimineaţă, pe strada Eroilor din Dej. O femeie în vârstă de 29 de ani şi copilul ei au fost loviţi de o maşină de teren condusă de o femeie de 43 de ani, tot din Dej. Se pare că mama şi copilul au traversat strada printr-o zonă nesemnalizată corespunzător.

În urma impactului, femeia de 29 de ani a ajuns în stare gravă la spital. Copilul acesteia este însă în afara oricărui pericol.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate.

În jurul orei 7:50, o femeie în vârstă de 29 de ani din Dej s-ar fi angajat într-o traversare prin loc nepermis, pe str Eroilor, fiind acroșată de un autovehicul condus de o femeie din Dej. Femeia de 29 de ani a fost ranită, dar și un copil în vârstă de 1 an si 6 luni, care se afla în brațele femeii. Ambele victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a declaratpurtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ