casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateDin Zona

UNTOLD 2018 a ajuns la final | 355 000 oameni prezenti | Bilantul autoritatilor – VIDEO

Cea de-a patra editie UNTOLD Festival desfasurata in perioada 2-5 august, a ajuns la final. Pe durata celor patru zile de distractie, peste 355 000 de oameni au trecut pragul „taramului magic” de la UNTOLD, pentru a se distra si a-i vedea pe cei peste 250 de artisti care au urcat pe cele 10 scene ale festivalului.

Autoritatile au anuntat astazi ca pe perioada celor patru zile, nu au fost raportate incidente majore de natură să afecteze grav liniştea şi ordinea publică.

Pentru siguranţa celor peste 350 de mii de participanţi la acest eveniment, estimați de către  organizator,  Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, având în sprijin efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş, alături de celelalte structuri ale M.A.I, a luat măsuri specifice de instituire  a unor  dispozitive  preventive și reactive, prin acţiuni de patrulare, observare, supraveghere şi la nevoie , de intervenţie, atât în proximitatea locului de desfăşurare a evenimentului, cât şi pe traseele care converg către locația evenimentului. 

        Forţele de jandarmerie și poliţie împreună cu alte instituții competente, au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 78023 lei. 

        De asemenea, au fost înregistrate 145 de sesizări privind săvârşirea unor fapte penale.

 În domeniul situaţiilor de urgenţă și al asistenței medicale, salvatorii au acordat prim ajutor calificat pentru 1.639 de persoane, care au semnalat probleme medicale,  iar 39 dintre acestea au fost transportate la unități spitalicești.  

        Comparativ cu ediția 2017 a festivalului, numărul solicitărilor medicale a înregistrat o ușoară scădere de 6%.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close