casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWSDin Zona

Urmarire pe strazile din Cluj | Un detinut eliberat anticipat prin legea data de PSD a recidivat – FOTO

Urmarire luni seara pe strazile din Cluj-Napoca. Un barbat aflat la volanul unui autoturism nu a oprit la semnalele agentilor de politie, iar acestia au fost nevoiti sa porneasca intr-o urmarire. L-au blocat in trafic abia in Apahida si l-au incatusat.

Conform politistilor, in jurul orei 18, oamenii legii se aflau intr-o actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere pe strada Aurel Vlaicu. Acestia i-au facut semne unui conducator auto sa opreasca, dar acesta si-a continuat deplasarea. Politistii au pornit in urmarirea acestuia si intre timp si-au anuntat si colegii prin statie. In timpul urmaririi, soferul a acrosat un alt autoturism dar tot nu a oprit. Politistii din Apahida au format un baraj pe sosea si au reusit sa il opreasca. Oamenii legii l-au scos din masina si l-au incatusat, dupa care l-au dus la sectie. Acolo au constatat ca barbatul in varsta de 35 de ani din Camarasu  nu poseda permis de conducere si din aceasta cauza nu a oprit la semnalele agentilor.

Acesta a fost eliberat anticipat din inchisoare in luna august, dupa ce a fost inchis pentru talharie. Barbatul trebuia sa fie chiar si acum inchis, insa a beneficiat de legea recursului compensatoriu. In total, peste 9000 de indivizi au fost eliberati in acest an mai devreme din inchisori in baza acestei legi.

Politistii desfasoara activitati in vederea luarii unor masuri preventive fata de barbat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close