casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Din Oras

Vasile Roman, reales presedinte al USR Dej | Cine a mai fost ales la conducerea partidului – FOTO

Duminica a avut loc adunarea generală a filialei locale USR Dej. In cadrul acesteia, organizatia locala și-a ales componența și durata mandatului organelor de conducere, arbitraj și control.

Daca la mijlocul acestui an, imediat dupa infiintare, biroul dejean si-a ales conducerea pentru o perioada de sase luni, de aceasta data,  președinte, cei șase vicepreședinți,  si comisia de arbitraj formată din trei membri și un cenzor au primit mandate pe doi ani de zile.

Componența organelor de conducere, arbitraj și control ale filialei locale USR Dej este următoarea:

Vasile Roman, Președinte USR Dej
Ersek Tiberiu, Vicepreședinte USR Dej
Haranguș Alexandrina, Vicepreședinte USR Dej
Petruț Andreea Maura, Vicepreședinte USR Dej
Petruț Sergiu Cristian, Vicepreședinte USR Dej
Valasutean Mihaela, Vicepreședinte USR Dej
Zsembera Robert,Vicepreședinte USR Dej
Deak Attila, membru în Comisia de Arbitraj a USR Dej
Ghete Mircea, membru în Comisia de Arbitraj a USR Dej
Rusu Simion, membru în Comisia de Arbitraj a USR Dej

Ersek Gabriela, Cenzor USR Dej

„In cele aproape 6 luni de la infiintare Filiala USR Dej a demonstrat ca reprezinta pe plan local o alternativa viabila la vechile partide postdecembriste preocupate mai mult de promovarea intereslor proprii decat de cele ale cetatenilor.  Inca de la infiintare USR Dej s-a pozitionat in fruntea luptei anticoruptie prin sustinerea campaniei „Fara Penali in Functii Publice” reusind sa adune peste 2500 de semnaturi in mai putin de 45 de zile. De asemenea USR Dej s-a implicat activ in rezolvarea unor probleme ale comunitatii dejene. Astfel in vara acestui an ca urmare a sezizarilor  primite de la mai multi dejeni cu privire la situatia  Parcului Balnear Toroc, situatie care reprezenta un pericol pentru sanatatea vizitatorilor, USR Dej a cerut  sprijinul domnului deputat USR Emanuel Ungureanu. In urma vizitei domniei sale in aceasta locatie , DSP s-a autosesizat,  a efectuat un control si a dispus inchiderea Parcului Balnear Toroc pana la remedierea deficientelor. In acest moment filiala noastra este implicata  in rezolvarea altei probleme de interes pentru orasul nostru si anume inchiderea vechiului depozit de deseuri industriale a societatii Somes SA., depozit aflat pe lista depozitelor de deseuri neconforme pentru care Romania a primit o condamnare la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene. Suntem sprijiniti in acest demers de catre un alt parlamentar USR si anume domnul senator Mihai Gotiu.
Asteptam din partea dumneavoastra, locuitorii Dejului, sa ne semnalati si alte probleme pe pagina de facebook USRDEJ sau la adresa de email dej@usr.ro” a declarat Vasile Roman, presedintele USR Dej.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close