VERIFICĂRI – Toate instituţiile de învăţământ din Dej au sistemul de încălzire funcţional (FOTO)

2934
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Primăria municipiului Dej a luat măsuri pentru funcţionarea în parametrii optimi a instalaţiilor de încălzire din unităţile de învăţământ, având în vedere sezonul rece şi temperaturile scăzute, anunţate pentru această perioadă.

În acest sens în ultima perioadă, fiind şi vacanţă, s-au efectuat verificări în toate şcolile şi grădiniţele, s-a intervenit pentru reparaţii, acolo unde a fost nevoie, astfel încât să nu existe probleme şi defecţiuni ale instalaţiilor de încălzire.

Modul în care se distribuie agentul termic şi condiţiile în care se desfăşoară cursurile, a fost verificat astăzi, în prima zi de şcoală după vacanţa de iarnă, de primarul municipiului Dej, însoţit  de angajaţi din cadrul Formaţiei Asigurare şi Întreţinere utilităţi, care au făcut vizite în instituţiile de învăţământ din oraş.

Este normal să facem verificări şi să asigurăm condiţiile necesare desfăşurării procesului instructiv educativ în grădiniţe, şcoli primare, gimnaziale şi licee. Şcoala a reînceput în condiţii bune, din punct de vedere al încălzirii neexistând probleme şi evident vom supraveghea în continuare funcţionarea instalaţiilor, asigurând la fel ca şi până acum, sumele aferente plăţii utilităţilor în instituţiile de învăţământ.” a declarat primarul Morar Costan.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Stire inutila. Un lucru normal devine stire. Nu ne spuisi cand isi schimba sosetele, primarul? Poate mai pui de-o stire! Jalnic!

LĂSAȚI UN MESAJ