VIDEO: Dej – orasul second-hand

1398
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Magazinele cu haine din import au aparut in Dej ca ciupercile dupa ploaie in ultima perioada. Doar saptamana trecuta s-au mai deschis doua astfel de magazine second-hand, dupa ce existau deja peste 55.

Dupa numaratoarea noastra, in Dej exista aproape 60 de magazine second-hand, asta luand in considerare doar magazinele din zona centrala si de pe arterele principale. N-am numarat aici si magazinele existente la parterul blocurilor, in mijlocul cartierelor.

Exista in Dej strazi pe care se afla chiar si cate 4-5 magazine de haine din import unul langa altul. Cu toate acestea, cumparatori exista, iar in zilele cand in geamuri apare afisul „Am primit marfa” magazinele sunt extrem de aglomerate. Doar pe Dealul Florilor exista peste 20 de magazine, aproape jumatate dintre acestea aflandu-se pe aceeasi strada.

In centru, aglomeratia este si mai mare. Pe strada Avram Iancu se afla 9 magazine, iar pe scurta strada George Cosbuc exista 4 magazine, unul fiind deschis abia saptamana trecuta. Daca ar fi sa facem un raport intre numarul de magazine second-hand si cel al locuitorilor Dejului, am ajunge la un rezultat surprinzator. In orasul nostru exista cate un magazin cu haine din import la fiecare 500 de locuitori.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ