VIDEO – Elevi filmati facand sex in toaleta scolii

3738
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Scandal la un liceu din judeţul Iaşi. Doi elevi de clasa a IX-a au fost filmaţi în toaleta liceului Ion Neculce din Târgu Frumos în timp ce făceau sex. In imagini se vede cum o tânără şi un băiat întreţin relaţii sexuale în toaletă, în timp ce o a treia persoană îi filma. Filmuletul, care a fost postat pe Internet, este explicit iar elevii pot fi uşor identificaţi. Cei trei au fost întrerupţi de portarul liceului, care i-a gonit şi a anunţat conducerea şcolii. 
Directorul Liceului “Ion Neculce” din Târgu Frumos, Emilia Talpalaru, a declarat într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că părinţii elevilor în cauză au fost înştiinţaţi cu privire la incidentul care a avut loc, vineri seară, în toaleta şcolii.  Cei trei au fost întrerupţi de portarul liceului, care i-a gonit şi a anunţat conducerea şcolii.  Conducerea Liceului “Ion Neculce” din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, a declanşat o anchetă internă în acest caz. (sursa: antena 3.ro)

Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] video, evenimente, locuri de munca, meteo, curs valutar, cancan, horoscop, imobiliare, Facebook, VIDEO – Elevi filmati facand sex in toaleta scolii Reply With Quote « Previous Thread | Next Thread […]

LĂSAȚI UN MESAJ