publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Din Oras

Visul politistilor din Dej devine realitate. Ce surpriza le-a pregatit primaria in acest an

Dupa ani de insistente si solicitari, una dintre problemele cu care se confrunta Politia Municipiului Dej este pe punctul de a fi rezolvata. Ieri, in cadrul sedintei de consiliu local a fost aprobata suma de 90 000 lei pentru amplasarea mai multor camere de supraveghere in Dej. Politia Dej a insistat de nenumarate ori la autoritatile locale montarea acestor camere, pentru siguranta cetatenilor si rezolvarea cazurilor intr-un mod mult mai eficient. Primarul Costan Morar a declarat pentru Dejeanul.ro ca pana la sfarsitul acestui an, toate intrarile in Dej vor fi supravegheate video, urmand ca in timp, aria de supraveghere video sa se extinda si la principalele intersectii din oras. Astfel, vor fi montate camere de supraveghere a traficului, de calitate inalta a imaginilor, la intrarea in Dej de pe strada Baia Mare, Bistritei, Valcele, Somcutului si dinspre Jichis. Pretul unei astfel de camere se ridica la suma de 1000 euro, iar imaginile vor fi stocate intr-un centru de supraveghere care va fi amenajat la Politia Locala Dej. Tot din suma aprobata ieri de consilieri vor fi achizitionate si aparatele de taxat pentru parcarile din Dej, care vor deveni cu plata.

Articole Similare

9 Comentarii

 1. Cand a castigat primul mandat Morar a avut ca program DESFINTAREA PLATII LA PARCARE IN DEJ. Numai am vrut sa reamintesc dejenilor!!!!

 2. mai fratilor , 1000 € cmera???????????????? intretinerea cat costa?
  tv primar va rezolv eu la sfert de pret / doua camere , NU VA BATETI JOC DE NOI. MAi Voi aveti bani de dat in vant 1000 € camera??????????????????? tzantzarilor taunilor , voi chiar va bateti joc de banii comunitatii? nici nu-i de mirare cu atatia consilieri migratori.RUSINE sa va fie . ati creat alte zeci- sure locurin de munca. o persoana la ACE ia 1000 ron-i un politist ia de 2,5x mai mult , cine munceste, v-ati (sigur nu) intrebat? http://hsrd.yahoo.com/_ylt=A7x9UM4RbMBTFVgA6hkULfZ_;_ylu=X3oDMTNsdmk1aDgzBGJwb3MDMQRjcG9zAzQEY3QDMQRnAzMzNWJhODM3LWVkZTYtMzdiYy1hZjgxLWRkMDFlMzcwNjg3YwRpbnRsA3JvBHBrZ3QDNARwb3MDMQRyZWxjdAMzBHNlYwN0ZC1zdHJtBHNsawN0aXRsZQR0ZXN0AzkyMw–/RV=1/RE=1406329105/RH=aHNyZC55YWhvby5jb20-/RO=2/RU=aHR0cDovL3JvLnN0aXJpLnlhaG9vLmNvbS9yZWdpdW5lYS11bmRlLWVzdGUtaWxlZ2FsLXMlQzQlODMtbnUtbHVjcmV6aS0xNDUxMjM3NDIuaHRtbA–/RS=%5EADAgmfbD7jzIWRNYPXVp0zHbUPWAw4-
  vezi alti ce fac pt bilele comunitatii

 3. Visul polițiștilor ar fi sa nu își mai cumpere din banii personali hârtie, pixuri, benzina si cele necesare pentru asi desfășura activitatea normal.
  De asemenea visul acestora ar fi sa dispară toți comuniștii si securistii din sistem si șefii cu mentalitati de neam prost!

 4. Titlu de r….t. DL Prunean mai citeste si tu un oic sa-ti imbogatesti intelectul d-le. ce are aface camerele primariei cu munca politiei. CAMERELE sunt bune pentru societate, aceste camera dau un plus sigurantei cetateanului daca sunt montate in puncte cheie. Lasa-te Pruneanule ca te faci de ras la tot Deul cu titlul dat la acest articol. slab poti sa fi, Tu nu te vezi omule?

 5. Vasile…imaginile surprinse de camerele de supraveghere pot constitui probe si pot fi administrate de catre politisti pentru a proba comiterea unor infractiuni sau pot elucida producerea unor evenimente rutiere…
  Dar de unde sa iti dai tu seama? Mai bine arunci cu rahat in loc sa gandesti…esti rezultatul a 2000 de ani de evolutie…comporta-te ca atare…

 6. Cred ca aceasta investitie ar trebui facuta in sediul politiei si in incinta primariei ,aici se au loc cele mai multe delicte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close