Yasmina a fost inmormantata astazi intr-un sicriu alb. Sute de persoane au condus-o pe ultimul drum – FOTO

27364
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Peste 200 de persoane au condus-o astazi pe Yasminia pe ultimul drum. Fetita in varsta de opt ani din localitatea Darja care a sperat pana in ultimul moment ca va primi o inima noua a fost plansa de rude si cunoscuti, in special de bunica ei, care a crescut-o de cand avea doar cateva luni.

Cuvantul de mangaiere al IPS Andrei a fost transmis in cadrul slujbei de inmormantare de catre preotul Ioan Buftea, iar cuvantul de invatatura a fost rostit de catre preotul Ovidiu-Ciprian Martis, ambii fiind extrem de implicati in campaniile de ajutorare a familiei Yasminei. La inmormantarea fetitei a fost prezenta si dr. Lazia Cecilia, cea care a ingrijit-o pe Yasmina pana in ultimul moment, ea fiind si cea care i-a cumparat prima fiola in valoare de 4700 de lei, cu speranta ca starea acesteia se va imbunatatii si va putea face transplantul de inima.

Yasmina Fluieras s-a stins din viata in 31 decembrie, dupa ce starea acesteia s-a agravat. Din pacate, tratamentul care trebuia sa o pregateasca pentru marele transplant de inima nu a mai reusit sa o tina in viata, aceasta suferind de o grava malformatie cardiaca.

Yasmina a devenit ingeras inainte sa primeasca o inima noua – VIDEO

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa o odihneasca in pace…eu nu o cunosc personal dar era o fetita de nota 10…imi pare nespus de rau ca a decedat…CONDOLIANTE FAMILIE

LĂSAȚI UN MESAJ