casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Social si Cultura

Zi de sărbătoare pentru pompierii dejeni! Mesajul primarului Morar Costan

Astăzi, 13 septembrie, este o zi importantă pentru pompierii din toată țara odată cu celebrarea Zilei Pompierilor din România.

Este ziua în care cinstim memoria  ostașilor pompieri,  care în 13 septembrie 1848, au scris cu propriul sacrificiu, o pagina plină de eroism în bătălia de la  Dealul Spirii.

La 169 de ani de la istoricul moment,  adresăm profundă recunoștință pompierilor care au salvat și salvează vieți, fiind mereu acolo unde este nevoie pentru a interveni în misiuni de salvare la incendii, accidente sau alte situații de urgență.

Sunt misiuni grele, care necesită sacrificiu și dăruire, misiuni pe care pompierii dejeni le-au îndeplinit întotdeauna cu succes. În această zi, care le este dedicată, le transmit felicitări pentru modul profesionist în care și-au îndeplinit misiunile umanitare de apărare a vieţii si bunurilor, pentru implicarea și  colaborarea în cadrul evenimentelor organizate la nivelul municipiului.

Tuturor pompierilor dejeni și familiilor lor, le urez „ La mulţi ani”, multă sănătate şi succes în întreaga activitate.

Primar,

Morar Costan

morar costan

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Si zise:”Unde-i un oficial, daca nu il fac(eveniment), hop si eu.” Ca da bine la imagine. Si voi cu promovarea. Altceva …?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close