casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWSDin Oras

ZILELE MUNICIPIULUI DEJ 2018 | Carla`s Dreams, Grasu XXL si AMI au umplut Piata Bobalna pana la refuz – VIDEO

Vineri seara a fost cea de-a doua zi de distractie in cadrul Zilelor Municipiului Dej 2018. Inainte de lasarea intunericului, mii de dejeni au mers in Piata Bobalna pentru a sarbatori impreuna zilele orasului.

Putin dupa ora 21, pe scena a urcat AMI, care a incalzit atmosfera si a dat startul distractiei in cea de-a doua seara de sarbatoare. Melodii celebre, precum „Te-astept diseara” sau „Otra vez”, difuzate intens de posturile nationale de radio, au fost interpretate de artista in fata a mii de dejeni.

Dupa lasarea intunericului, a venit randul iubitorilor de rapp sa isi vada pe scena unul dintre cantaretii preferati. Grasu XXL a urcat pe scena in aplauzele miilor de oameni prezenti in Piata Bobalna, iar fanii l-au lasat cu greu sa plece dupa ce si-a terminat reprezentatia.

De departe, cel mai asteptat moment al serii a fost atunci cand pe scena Zilelor Municipiului Dej au urcat basarabenii de la Carla`s Dreams. Misteriosi ca de obicei, dar cu celebrele melodii cu mesaj, „mascatii” i-au facut pe dejeni sa cante alaturi de ei fiecare vers. Trupa, devenita deja un fenomen, a demonstrat aseara inca o data cat sunt de iubiti, dovada fiind fanii veniti la Dej special pentru ei din diverse orase ale tarii, de la sute de kilometri distanta.

Distractia in Piata Bobalna continua si in aceasta seara, incepand cu ora 21, cand pe scena vor urca Lidia Buble, Cargo si Smiley.

 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close