Ziua Eroilor, marcata si la Dej printr-o serie de evenimente | Vezi programul

1374
0
DISTRIBUIȚI

Decretată sărbătoare naţională, pentru prima dată în 1920, cu prilejul praznicul Înălţării Domnului,  Ziua Eroilor este o sărbătoare de suflet a întregului neam românesc.

În Garnizoana Dej, ca dealtfel în toată ţara, vor avea loc manifestări dedicate acestei sărbători. Astfel, joi, 17 mai 2018, vor avea loc depuneri de coroane pentru elogierea eroilor căzuţi la datorie, după următorul program:

  • începând cu orele 12.30, în localitatea Dej, la „Monumentele Eroilor” din Cimitirul Dealul Florilor;
  • începând cu orele 13.30, în localitatea Dej, la mormântul Eroului căzut la datorie în Afganistan, Maior Iuliu Vasile UNGURAŞ, din Cimitirul Mare;

Invităm pe această cale instituţiile publice, unităţile de învăţământ, agenţii economici şi pe toţi cetăţenii municipiului Dej să participe alături de noi, pentru a cinsti împreună memoria eroilor neamului şi a le aduce un pios omagiu.

Pentru a marca semnificaţia Centenarului Marii Uniri, în contextul comemorării Zilei Eroilor, joi 17 mai 2018, începând cu ora 14.00 la sediul Batalionului 41 Transport BOBÂLNA  din garnizoana Dej, va avea loc un ceremonial militar şi religios în cadrul căruia va fi sfinţită Troiţa ridicată pentru cinstirea Eroilor Neamului.

DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ