Ziua Forțelor Terestre sărbătorită la Dej | Muzică patriotică, tehnică militară și demonstrații de mânuire a armelor-VIDEO

7338
2
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Servesc patria în orice condiții | Temperaturile scăzute și vremea capricioasă nu i-au împiedicat pe militarii din Dej să organizeze astăzi manifestări prilejuite Zilei Forțelor Terestre, sărbătorită în fiecare an pe 23 aprilie.

Astfel, începând cu ora 12, Piața Bobalna din Dej s-a transformat într-o adevărată expoziție de tehnică de luptă, armament și echipamente militare, folosite de către soldații unităților militare din Garnizoana Dej.

Programul manifestărilor a început cu un moment artistic, care a cuprins câteva numere de dansuri populare și un recital de cântece populare patriotice, după care militarii Batalionului 811 Infanterie au prezentat un exercițiu de precizie și îndemânare în mânuirea armelor. Cei prezenți în Piața Bobalna au putut vedea și un exercițiu demonstrativ de arte marțiale-taekwon-do ITF, executat de viitorii militari din forțele terestre, în prezent, karatiști ai Clubului CS Vulturii Dej.

La final, toți cei prezenți au avut șansa de a vedea îndeaproape echipamentele militarilor din Garnizoana Dej.


Foto: Bogdan Borodi

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Ar fi putut sa organizeze mai bine , sa le faca o scena acoperita artistilor nu sa-i puna sa cante si sa joace in ploaie , ca erau imbracati numai in costume populare nu ca si militari cu geci impermeabile .

LĂSAȚI UN MESAJ