„Ziua internațională a comemorării bebelușilor și a copiilor” – evenimentul care ajunge şi la Dej

681
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Organizația E.M.M.A. va marca duminică, 15 octombrie „Ziua internațională a comemorării bebelușilor și a copiilor”, eveniment ce se desfășoară în Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, dar și în câteva țări europene.

În această zi, la ora 19.00 (ora locală din fiecare țară) se aprind lumânări în memoria copiilor plecați prea curând dintre noi. Lumânările sunt lăsate să ardă timp de o oră creând astfel, datorită diferenței de fus orar, un „Val de Lumină” care va face înconjurul globului și va dura 24 de ore.

Invitam pe toti cei care vor sa ne fie alaturi, sa aprinda candele si sa posteze poze sau filmulete on-line, duminica, 15 octombrie 2017, intre orele 19:00 – 20:00”, a tranmis Monica Suian, voluntar E.M.M.A, cu referire la evenimentul de la Dej.

În România, evenimentul organizat la inițiativa Biancăi Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A., a ajuns la cea de a opta ediție care, de această dată se va desfășura diferit față de anii anteriori, și anume:

Lumânările se vor aprinde simultan în 9 orașe, în spațiu public, dar și  în spațiul on-line. Voluntarii, prietenii și susținătorii E.M.M.A., vor aprinde candele, le vor fotografia și vor transmite „live”-uri pe Facebook și alte pagini de socializare (filmând candelele aprinse), pentru a crea un Val de Lumină și pe plan virtual!

Orașele care vor organiza evenimentul în loc public, sunt: Dej
Buzău, Codlea, Constanța, Dorogoi, Făgăraș, Marghita, Piatra Neamț – în colaborare cu Asociația „Născută Înger” Ploiești și Tg-Jiu.

Dorința noastră este, ca prin acest eveniment de comemorare, să determinăm creşterea solidarităţii umane și să sensibilizăm societatea vizavi de astfel de drame, oferind astfel alinare părinților îndoliați, dar și să atragem atenția asupra ratei ridicate a mortalității infantile din România” a declarat Bianca Brad.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ