Ziua Victoriei Revoluţiei Române, marcată la Dej! Ceremonie religioasă pentru eroii Florin Oșan și Kovacs Laszlo (FOTO)

2177
2
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Primăria Municipiului Dej şi Garnizoana Dej a organizat, în această dimineaţă, manifestări dedicate Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii. Evenimentul a început la ora 11:00, la Monumentul Eroilor Revoluției din Piața 16 Februarie, printr-un ceremonial militar religios.

Mai apoi, în semn de aleasă prețuire pentru eroii Florin Oșan și Kovacs Laszlo a fost intonat Imnul de Stat al României, după care a urmat o alocuțiune a primarul Municipiului Dej, Morar Costan.

Manifestarea s-a încheiat printr-o slujbă de pomenire, urmată de depunerea coroane și jerbe de flori și defilarea gărzii de onoare.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Salaam Alaikum!!! Allahu Akhbar!!! Pisdilicii deja se convertesc in masa la Islam!!! La revolutie se vanau teroristii arabi ai lui Gaddafi, acum avem premier o musulmanca!!! Poate cineva sa imi explice pentru ce s-a murit la revolutie!!!!??? Pentru Dracnea, Becali, Iliescu, Hrebenciuc, Benea, Uioreanu si alti mafioti!!!??? Pentru baronii locali ghiejeni si Cuie Mostan!!!??? Pentru fabricile de cacat din Ghiej!!!??? Pentru salariul minim pe economie, de cacat si salariul si economia!!!??? Pentru tiganii si asistatii sociali, aceste capuse sociale!!!??? Pentru ce au murit peste 1200 de romani la Lovilutie!!!???

LĂSAȚI UN MESAJ