mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Administratie | PrimarieBREAKING NEWSDin Oras

130 de persoane din zona Dejului au plecat in aceasta dimineata la mitingul PSD de la Bucuresti – VIDEO

Aproximativ 130 de persoane din Dej si comunele limitrofe au pornit in aceasta dimineata spre Bucuresti, pentru a participa la mitingul organizat de PSD in aceasta seara in Piata Victoriei.

Sustinatorii PSD din Dej s-au imbarcat in doua autocare si au pornit spre Capitala din zona Salii Sporturilor. Primarul Dejului, Costan Morar, cel care s-a ocupat de deplasarea la protest, a declarat ca primarii si consilierii locali PSD din zona au contribuit cu bani pentru a fi acoperite costurile cu transportul, apa si mancarea.

“Mergem la Bucuresti pentru a participa la mitingul PSD. Noi ne dorim normalitatatea, dorim sa se schimbe ceva in aceasta tara, astfel incat sa fie respectate drepturile  fundamentale ale cetateanului. Noi dorim sa nu mai fie un stat justitiar, dorim acest lucru, dorim o normalitate la nivel national. Nu dorim o disputa intre liderii politici, dorim sa se puna in prim plan interesul national, interesul tarii noastre. Facem acest miting pasnic, eu sunt de 10 ani ani primar, dar nu am particpat niciodata la un miting. Acum imi doresc sa particip impreuna cu membrii PSD din Dej si zonele limitrofe”, a declarat primarul Costan Morar inainte de plecare.

Articole Similare

16 Comentarii

 1. Costrans?.. Interesant. Vorbiti un pic mai tare, Domnule primar, ca nu va mai auziti de ciorile din parc..

 2. Aviz la colegii mei din București.dinamovisti,steliști,fcesebisti,ii rog ca la autocarele de Cluj sa nu le găurească anvelopele că ăștia saracii nu au discernământ.

 3. Ghiejul a mai bun azi!!! 130 de viermi cretinopati au parasit orasul!!!

 4. Hurray!!!! 130 de milogi terchea berchea mai putin in Ghiej azi!!!

 5. Frunza verde talpa gastii/ N-au de lucru tractoristii/ Numai sefu de brigada/ Sta in cur si-o ia ….un mitig in Micul Mumbai de pe Dambovita!!!! Fratia tractoristilor!!! Tractoristul Cuie Mostan il apara pe tractoristul condamnat Duie Mragnea!!!

 6. Este de noaptea mintii.Sa sustii ce tu nu respecti.Asta inseamna tupeu intins la maxim si sa ne crezi pe toti naivi.Bravo!

 7. La ciorile din parc s-au rastit putin, timid, nu s-au lasat impresionate si le-au lasat in pace. Ei doresc normalitate… De rasul curcilor, saracii cu duhul.

 8. Mitingul calicilor portoricani carpatini de la Hanul Ciorilor si Ghiej Triaj!!!

 9. Domnule Morar Spune-ți dorim sa putem fura mai mult fără sa mergem la pușcărie dorim sa ne batem joc de romani de aia mergem la miting

 10. Cinic sunteți d le primar…Pe banii municipalității nu din buzunarul primarului și a consilierilor amintiți ! Va cred doar cei pe care i ați plimbat pe banii nostrii la București! Jalnic și trist ….

 11. Scrisoarea unui dejean către protestatarul Morar Costan,
  Domnule Primar Morar Costan,
  În calitate de cetățean al Dejului, plătitor de impozite și taxe, găsesc de cuviință să vă intreb: noi, locuitorii Municipiului Dej, nu cumva v-am delegat puterea să rezolvați problemele generale ale societății, ale orașului, nu pe cele particulare ale șefului dumneavoastră de partid? Această intrebare se regăsește pe buzele MAJORITĂŢII dejenilor care v-au ales. Urmăriți opiniile dejenilor? Nu sunteti curios ce credem noi, dejenii, despre deplasarea dumneavoastră la mitingul PSD din 09.06.2018? V-am ales să ne reprezentați, nu să ne faceți de rușine umilindu-vă și umilindu-ne pe noi, pe toți dejenii, la ordinul unui condamnat penal.
  Data de 11.12.2016 este doar data unor alegeri. Ca multe alte alegeri anterioare. România nici nu moare între alegeri, nici nu renaște cu fiecare victorie a PSD-ului dumneavoastră. Dejenii respectă rezultatul alegerii făcute de cei 18% dintre români, doar că nu-i acordăm, ca dumneavoastră și șeful dumneavoastră de partid, condamnat penal, valențe istorice.
  Domnule Primar Morar Costan, vă întreb sincer, ca între dejeni, ca de la contribuabil la primar: nu sunteți primarul Dejului? Nu v-ați încasat salariul pe luna mai, plătit de la buget? Nu aveți birou in Primaria Dej? Nu aveți unde să dormiți după ce terminați ziua de muncă? Nu are PSD-ul dumneavoastră guvern în funcție? Nu au zeci de sporuri inutile zeloșii angajați ai Primăriei Dej, platite din banii contribuabililor?
  Dacă la toate de mai sus, răspunsul e “ba da”, lămuriți-mă: ce-ar mai trebui să se întâmple ca să vi se pară că noi, dejenii, respectăm rezultatul alegerilor și pe românii care au votat pesedeul? Împotriva căror “dușmani” ați protestat alături de un condamnat penal? Vă intreb deoarece nu-mi amintesc ca dejenii să vă fi delegat ca să participați la mitingul PSD.
  Vedeți dumneavoastră, domnule primar Morar Costan, rezolvând problemele personale ale unui om imoral, care din banii țării a plătit angajatele partidului dumneavoastră, ne creați nouă, dejenilor, o imagine urâta. Mulți politicieni înțeleg că e normal să-și folosească autoritatea pentru beneficii personale, pentru trucarea concursurilor și politizarea instituțiilor, pentru măsluirea licitațiilor. O Românie a dreptății, normalității și firescului, cum ne dorim noi, și cum pretindeți și dumneavoastră că vă doriți, e o Românie în care cele de mai sus se pedepsesc nu se dezincriminează.
  Domnule primar, puterea partidului dvs e peste tot și in toate. Partidul și Guvernul dvs face și aplică legile în România. Așa că sintetizez cele de mai sus: De ce era nevoie să participați la un simulacru de protest împotriva celor ce aplică LEGEA?
  V-am scris aceste rânduri întrucât până la alegerile ce urmează, fie că vreau, fie că nu, sunteţi şi primarul meu, iar eu, de la primarul meu îmi doresc în primul rând să perceapă corect mesajele ce i se adresează.

  Cu deosebit respect,
  Cetăţeanul dejean plătitor de impozite și taxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close