publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin Oras

150 000 de tigari de contrabanda, confiscate de politistii dejeni | Trei arestati – FOTO

Captura impresionanta a politistilor de la Biroul de Investigatii Criminale din Dej. In urma unei actiuni extrem de bine pusa la punct, acestia au confiscat peste 155 000 de tigari de contrabanda, dupa ce au prins suspectii in flagrant. Este vorba despre trei persoane, care au fost retinute pentru 24 de ore. 

Conform IPJ Cluj, in perioada 11-12 ianuarie, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații din cadrul Poliției municipiului Dej au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a persoanelor bănuite.

Au fost derulate trei percheziții domiciliare, la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 56 de ani, în municipiul Gherla și în comuna Câțcău, fiind indisponibilizate circa 76.000 de țigarete. 

De asemenea, au fost oprite în trafic două autoturisme, în municipiul Dej și în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în interiorul cărora au fost descoperite 80.000 de țigarete și suma de aproximativ 27.500 de lei, despre care exista indicii că ar proveni de pe urma țigaretelor vândute.

În fapt, persoanele în cauză sunt bănuite că în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021, ar fi colectat, deținut și comercializat bunuri care necesitau plasarea sub regim vamal.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close