mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Marketing (P)

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a apela la serviciul de rent a car

Ai nevoie sa deplasezi cat mai usor prin Capitala Romaniei, insa nu dispui de o masina personala? Serviciul rent a car Bucuresti iti sta la dispozitie! Este vorba despre o solutie moderna si avantajoasa, datorita careia te poti bucura de libertate in miscare si cu ajutorul careia te poti deplasa foarte simplu oriunde ai nevoie, indiferent de ora.

Pentru a lua, insa, o decizie potrivita, este recomandat sa stii care sunt principalele lucruri de care trebuie sa tii cont, iar din randurile de mai jos poti afla tot ce trebuie sa stii!

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de serviciul rent a car Bucuresti?

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cunosti cand vine vorba despre serviciul de inchirieri auto este acela ca trebuie sa indeplinesti cateva conditii:

  • trebuie sa ai cel putin 19 ani impliniti;
  • trebuie sa detii un permis de conducere valabil de minimum un an;
  • daca ai nevoie de un sofer suplimentar, atunci trebuie sa pui la dispozitia firmei; de inchirieri si permisul de conducere al acestuia.

Alege cu grija din flota auto!

Luand in considerare faptul ca ai la dispozitie o gama variata de masini din care poti alege de la o firma de inchirieri auto, este important sa te gandesti la nevoile tale personale, pentru a lua o decizie optima. De exemplu, trebuie sa stii ca te poti orienta catre un autoturism sport, in 2 portiere sau catre o masina de lux, eleganta, in care sa te simti confortabil atunci cand circuli numai prin oras!

Perioada de inchiriere

In ceea ce priveste perioada de inchiriere, ea poate varia de la cateva zile pana la cateva saptamani. Daca in timp ce folosesti o masina inchiriata iti dai seama ca ai nevoie de ea pentru mai multa vreme, nu trebuie sa-ti faci griji, intrucat poti solicita firmei cu care colaborezi sa extinda perioada de inchiriere. Mai exact, reprezentantii companiei intocmesc un act aditional, in care este mentionat numarul de zile suplimentar, alaturi de tarifele pe care trebuie sa le suporti.

Masinile din flota auto sunt foarte bine intretinute

Daca atunci cand dispui de un autoturism personal, trebuie sa ai grija de acesta, sa mergi frecvent la un centru auto specializat, acolo unde experti in domeniu sa se ocupe de reparatii, daca este nevoie, atunci cand optezi pentru inchirierea unei masini, totul devine foarte simplu. De ce? Autoturismele sunt intretinute in permanenta, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te urci la volan si sa pleci acolo unde ai nevoie.

Ce beneficii iti ofera serviciul de inchirieri auto?

Printre elementele pe care este bine sa le iei in considerare se numara si beneficiile de care ai parte atunci cand inchiriezi o masina. De exemplu:

  • te bucuri de confort;
  • nu mai depinzi de mijloacele de transport in comun;
  • poti pleca oricand, oriunde ai nevoie;
  • poti alege o perioada de inchiriere flexibila;
  • cu ajutorul autoturismului inchiriat te poti plimba atat in Bucuresti, cat si in afara acestuia;
  • nu mai trebuie sa-ti faci griji in privinta asigurarilor auto si nici a intretinerii autoturismului.

Caroutis.com iti este un partener de nadejde atunci cand vrei sa inchiriezi o masina! Poti rezerva autoturismul preferat atat pe Internet, prin completarea formularului de pe site sau telefonic, daca iti este mai usor asa.  Realizarea unei rezervari pentru auto de inchiriat nu dureaza mai mult de cateva minute, iar ulterior poti ridica masina dorita din punctul pe care il stabilesti cu reprezentantii firmei de inchirieri!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close