aeroport cluj

alexander internatinoal
BREAKING NEWSDin Zona

600 de porci dintr-o ferma din judetul Cluj s-au facut scrum | FOTO

Incendiu devastator azi noapte in Lita, judetul Cluj. 600 de porci au murit dupa ce ferma care ii gazduia a fost cuprinsa de flacari. S-a intamplat in jurul orei 3:30, cand proprietarul a vazut ca acoperisul halei a fost cuprins de foc.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, dar incendiul se manifesta deja pe 1000 mp.  Flăcările au fost favorizate de materialele combustibile din interior, precum ar fi panourile din plastic ce separau boxele unde se aflau porcii.

Totodată, acoperișul a fost construit din panouri de tip sandwich. Pe parcursul intervenției, un bărbat de aproximativ 30 de ani a suferit un atac de panică, fiind evaluat de către paramedicii SMURD. Ulterior, acesta nu a necesitat transportul la spital. Din nefericire, 612 porci nu au putut fi salvați. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. 

Astazi, o comisie de la prefectura si DSV a mers la fata locului pentru a gasi solutii astfel incat cadavrele celor 600 de porci sa fie neutralizate

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button