publicitate
publicitate
ads
 
Social si Cultura

A cumpărat un pui stricat de la un magazin din Dej. Vânzătoarea nu a vrut să îi înapoieze banii – FOTO

 

Descoperire dezgustătoare făcută, aseară, de un dejean după ce a cumpărat un piept de pui de la un magazin alimentar de pe strada Dobrogeanu Gherea din Dej. După ce a ajuns acasă, clientul magazinului a dorit să gătească puiul “proaspăt” cumpărat. Surpriză însă! După ce a deschis ambalajul, dejeanul a observat cu stupoare că în anumite zone, carnea de pui este verde, iar mirosul este pur si simplu insuportabil.

Deranjat pentru că a dat banii pe un produs alterat (de multă vreme la cum arată carnea) dejeanul s-a întors la magazin pentru a face o reclamaţie şi pentru a cere banii înapoi. Angajatele magazinului au refuzat, însă, să îi dea banii înapoi, pe motiv că nu are bon fiscal pentru produsul cumpărat. Cititorul care ne-a trimis imaginile ne-a povestit că la cumpărarea puiului nu a primit de la casieriţă bon fiscal.

Prin urmare, dejeanul s-a întors acasă cu puiul “verde” şi cu banii luaţi.

Articole Similare

11 Comentarii

  1. Unicarm Dej …alimente ieftine, calitate pe măsura, angajați cu 2-4 clase, nesimțite , au niște aere de parca sunt Dumnezeu pe pământ …mare atenție cand Cumpărați de la ei…Verificați bonurile fiscale…de multe ori taxează produse de doua ori…de calitatea produselor si angajaților nu am ce zice…needucați, nesimțiți …unii dintre ei bineînțeles …90%…

  2. asta nu este stire…nu ai bon …nu poti face reclamatie…legea zice ca esti obligat sa pastrezi bonul fiscal

  3. Ce magazin e? Nu de alta da sa stie lumea sa evite asta, o intoxicatie alimentara nu e tocmai bine venita.

  4. Chiar daca nu mai ai bonul, poti face o sesizare la Protectia Consumatorului! MAcar feresti alti clienti de surprize! Iar alta data, solicita bonul fiscal!!!!!

  5. Nu cred ca era stricat … de expirat nici nu poate fi vorba finndca acolo se primeste in fiecare zi marfa nu are cum sa expire care face cumparaturi de acolo stiu ca sunt dupamasa nici nu mai au marfa asa bine trece o fi fost ceva dar in orice caz nu expirat

  6. Magazinul de langa casete iar pentru anonim care il ridica in slavi sa stie ca este infectie sa manance mult si bine de acolo carnea a fost controlata sanitar veterinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close