publicitate
publicitate
ads
 
Din Zona

A fost actualizata LISTA GALBENA de carantinare | Ies Elvetia si Portugalia, intra Bulgaria – FOTO

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat ieri lista tarilor cu risc epidemiologic. Astfel, daca va intoarceti in Romania din cele 52 de state aflate pe lista, veti fi obligat sa va autoizolati la domiciliu timp de 14 zile. Nu mai sunt considerate tari cu risc epidemiologic Elvetia si Portugalia, dar a reintrat pe lista Bulgaria.

In continuare, ramane in vigoare obligativitatea prezentarii unui test PCR negativ la imbarcarea in avion sau autocar, test efectuat cu cel mult 72 de ore inainte. Nu sunt obligati sa prezinte test copiii cu varsta de pana in 3 ani, pasagerii care au fost vaccinati cu ambele doze in urma cu cel putin 10 zile, sau cei care pot face dovada ca au fost infectati cu SARS COV 2 in urma cu cel mult 90 de zile, dar nu mai devreme de 14 zile. Cei care aleg sa intre in tara cu masina personala, nu sunt obligati sa prezinte un test PCR negativ, dar vor fi carantinati 14 zile.

Europa: Cehia, San Marino, Muntenegru, Estonia, Monaco, Slovacia, Serbia, Malta, Slovenia, Letonia, Albania, Suedia, Andorra, Ungaria, Franta, Luxemburg, Moldova, Olanda, Italia, Polonia, Austria, Belgia, Macedonia de Nord, PS Kosovo, Spania, Bulgaria, Cipru, Lituania, Marea Britanie

Orient: Israel, Bahrain, Liban, Iordania, Emiratele Arabe Unite, Palestina, Kuweit, Qatar

Asia: Maldive

America de Nord si Centrala: Turks & Caicos, St. Lucia, Aruba, Antigua & Barbuda, Puerto Rico, Barbados, SUA

America de Sud: Brazilia, Peru, Uruguay, Chile, Paraguay

Africa: Seychelles, Africa de Sud.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close