publicitate
publicitate
ads
 
Din Zona

A început asfaltarea pe drumul judeţean Cuzdrioara – Valea Gârboului – Rugășești  | FOTO

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 182F Cuzdrioara – Valea Gârboului – Rugășești lucrările de întreținere curentă și periodică au intrat în faza de așternere a covorului asfaltic.

Lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de aproape 10 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 9+980. În ceea ce privește lucrările de asfaltare, acestea vor fi executate pe sectorul cuprins între kilometrul 0+810 și kilometrul 5+600, în condițiile în care alte două sectoare ale aceluiași drum, cele cuprinse între pozițiile kilometrice 0+000 și 0+810, respectiv 6+500 și 9+980, au fost asfaltate anterior de către Consiliul Județean. 

În prealabil, au fost executate lucrări constând în refacerea terasamentelor deteriorate, realizarea de șanțuri, frezări, plombări, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, curățarea șanțurilor și a rigolelor, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea podețelor și așternerea de strat de balast stabilizat.

 

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Un popor care invata fix inainte cu o seara inainte de examen,nu se poate enerva pe
    politicienii care asfalteaza fix inainte de alegeri.

    Spor tuturor

    Alex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close