ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Orassport

A inceput “cârpirea” stadionului, dar Primăria vrea sa facă un “DEJ ARENA” nou-nouț – VIDEO

Zilele trecute a inceput “cosmetizarea” Stadionului Municipal Dej, pentru ca aceasta sa fie intr-o stare cat de cat acceptabila, inainte ca “Unirea” sa isi inceapa aventura in Liga a II-a. Aflat intr-o stare de degradare, cu unele locuri din tribune care nu mai ofera deloc siguranta spectatorilor, pe stadion a inceput inlocuirea scaunelor rupte si vopsirea celor vechi, astfel incat la meciuri sa poata participa cel putin 2000 de persoane. 

Autoritatile locale spun insa ca aceasta este doar o masura provizorie, pentru ca, desi in ultimii ani stadionul a fost lasat de izbeliste, fara a fi luate nici cele mai mici masuri pentru intretinerea acestuia, au in plan construirea unui stadion nou-nout, acoperit, cu aproximativ 7000 de locuri.

“Vreau sa va spun in premiera ca am demarat un proiect pentru amenajarea complexului sportiv in integritatea lui.Un stadion de 6-7000 locuri, acoperit, si cu o zona foarte foarte frumoasa, care sa cuprinda tot ce inseamna miscarea sportiva la nivelul municipiului Dej, in special stadionul si locurile adiacente stadionului, terenuri de tenis, terenuri de baschet, pista de alergare, totul va fi modernizat si alt proiect pentru extinderea salii de sport, o vom face tot ce este mai modern la nivelul complexului sportiv…”, a declarat pentru DEJEANUL.RO, primarul Costan Morar.

Conform edilului, demersurile au fost facute deja la Compania Nationala de Investitii, care in trecut a oferit finantare nerambursabila si pentru alte stadioane din tara, cum ar fi cele din Craiova sau Targu Jiu, dar si pentru bazinele didactice de inot, inclusiv cel din Dej.

“Suntem in faza studiului de fezabilitate, am facut demersuri acum doua saptamani si pana in iarna speram sa fie aprobat, sa gasim solutiile de finantare”, a mai adaugat Morar.

Intre timp, saptamana viitoare vor incepe lucrarile la amenajarea terenurilor de sport din zona Obor, terenuri care vor avea tribune, gazon artificial, vestiare dar si nocturna.

Articole Similare

2 Comentarii

  1. OZN-uri… studii de fezabilitate si dupa aceea “sa vedem” ce solutii de finantare nerambursabila gasim. Cu alte cuvinte, nu avem bani dar vrem sa facem multe. Nenea primaru oare ce “fumeaza”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close