ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

A venit apa si l-a luat | Nici doua luni nu a rezistat asfaltul proaspat din zona BIG – VIDEO

Amplele lucrari de asfaltare care au loc in cadrul proiectului european de Mobilitate Urbana demarat de Primaria Dej, nu par a fi si de calitate. Asfaltul turnat cu nici doua luni in urma la intersectia strazilor Dobrogeanu Gherea si Unirii, nu a trecut la primul test al unei ploi torentiale de vara.

Aseara, suvoaiele de apa care curgeau de pe strada Unirii, au patruns pe sub stratul de asfalt, iar in unele locuri, acesta s-a decopertat. In mod normal, problema ar urma sa fie remediata tot de angajatii firmei care se ocupa de modernizarea drumului, pentru ca lucrarea nu a fost predata beneficiarului, dar avand in vedere ca aceiasi muncitori au lucrat si la asfaltarea altor strazi, ne putem astepta ca problemele sa apara in orice alt loc.

Zona Dejului s-a aflat aseara sub COD ROSU de furtuni puternice, cu ploi torentiale care au acumulat intr-un timp foarte scurt chiar si 50 litri de apa pe metru patrat.

Video primit pe WhatsApp Dejeanul.ro – 0748894182

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Da de trotuar nu interesează pe nimeni ca cineva a lucrat ceva după ce sau terminat trotuarele în zona big, dar de refăcut trotuarul la starea inițială nici vorba. Lucrări de mântuială. Bătaie de joc.

  2. Am o rectificare de făcut, pe stada unirii se afla acea problema cu trotuarul, in zona flora.

  3. Banii trebuie cheltuiti, si acum si la repararea lucrarilor. nervii cetatenilor la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close