publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Accident extrem de grav în Ilva Mică. Un tânăr a murit, iar alte 9 persoane au fost rănite (FOTO)

Un accident extrem de grav a avut loc aseară, la ieşirea din comuna Ilva Mică spre oraşul Sângeorz-Băi, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

În impact au fost implicate două maşini în care se aflau, în total, zece persoane. A fost activat Planul Roşu de intervenţie.

Din neferirice, un student în vârstă de 19 ani nu a mai putut fi salvat.
Coliziunea a avut loc între o maşină Volkswagen Sharan, în care se aflau şapte persoane, şi un autoturism Seat, în care călătoreau trei oameni. Ocupanţii van-ului Volkswagen se îndreptau spre Năsăud de la o casă de rugăciune aflată în comuna Maieru, iar cei trei pasageri din Seat erau studenţi şi mergeau spre oraşul Sângeorz-Băi şi comună Rodna dinspre Cluj-Napoca.

Toţi cei zece oameni implicaţi în accident au fost răniţi în urma impactului. Unul dintre ocupanţii maşinii Seat a murit în urma accidentului. Paramedicii au declarat decesul după mai multe zeci de minute în care au încercat să-l resusciteze.

Potrivit martorilor, studenţii din autoturismul Seat circulau cu viteză, au derapat într-o curbă şi au luat în plin ceialalta maşină care circulă din sens opus. În urma impactului, bucăţi din autoturismul Seat au fost împrăştiate pe câţiva metri buni.

Poliţiştii continua cercetările în acest caz.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close