aeroport cluj

alexander internatinoal
Administratie | Primarie

ACCIDENT GRAV LA BUNEȘTI – Nou născut și tatăl său transportați la spital – VIDEO

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp la intersecția DN1C cu centura de ocolire a municipiului Gherla, în localitatea Bunești.

O familie din Maramureș care se deplasa spre Cluj Napoca nu a văzut indicatorul rutier care arăta că drumul vechi spre municipiul Gherla e închis din cauza lucrărilor la pod, iar după ce a văzut că nu se poate trece, a făcut cale întoarsă iar la intersecția cu centura orașului Gherla a intenționat să vireze la stânga dar nu s-a asigurat suficient. În acel moment a fost lovit în lateral de un camion.

În urma impactului mașina a fost târâtă câțiva zeci de metri până pe un scuar din mijlocul șoselei iar șoferul începător a fost rănit. Răni a suferit și un copil în vârstă de câteva luni, aflat pe bancheta din spate a mașinii împreună cu mama lui. Ambii au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal Dej pentru a primi îngrijrii medicale.

Revenim cu detalii și imagini

Articole Similare

2 Comentarii

  1. din pacate lucrarile la pod nu se mai sfarsesc, iar centura inaugurata cu mare fast, este pe jumatate inchisa, deoarece se ,,lasa,, soseaua, mai ales ca acum circula mai multe masini pe varianta……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button