publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSEveniment

Accidentul cu Ambulanta de la Dej, surprins de camerele de supraveghere – VIDEO

Un echipaj cu medic al Ambulantei Dej s-a rasturnat azi noapte in centrul orasului Cluj-Napoca, dupa ce a fost lovit din lateral de un taximetru. Desi TAXI-ul a patruns pe culoarea verde in intersectie, nu a acordat prioritate echipajului medical care transporta o urgenta si care avea in functiune semnalele acustice si luminoase. 

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. In imagini se vede cum autosanitara patrunde in intersectie avand semnalele acustice si luminoase in functiune, lucru ignorat de soferul taxi-ului. Imediat dupa accident, un alt taximetrist care a trecut prin zona si care probabil a vazut intreaga scena, da dovada de o indiferenta greu de inteles. Isi continua deplasarea, fara sa opreasca pentru a vedea daca toata lumea este in regula.

Ambulanta din Dej, implicata in accident la Cluj | Sase persoane ranite – VIDEO

Accidentul ambulantei din Dej | Dr. Mariana Baciu – „Am reusit sa iesim pe un geam lateral” – VIDEO

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Ce om a fost ăla cu taxiu a plecat fara sa faca vre-un gest de prim ajutor….trist…

  2. Da asa este unul din taximetristi nu a oprit …dar urmatorul …dupa cum se vede a oprit ..asa ca nu poti spune ca toti taximetristii sunt la fel …..poate primul ducea un om care ii era rau …sau avea si el o urgenta acasa …la aceasta va-ti gandit? Se pare ca nu …a oprit urmatorul taximetrist care a putut …face asta

  3. Lasat fara permis 90 zile fara drept de redobandire mai repede .Dupa 90 zile examen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close