publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Oras

Actiune caritabila la Dej | Tuns in Parcul Mic pentru a ajuta o mama bolnava din oras

O tanara mama din Dej, care acum locuieste in Sanmarghita are mare nevoie de ajutorul semenilor. Cracau Gabriela in varsta de 33 de ani a fost diagnosticata cu colesteatom ureche medie dreapta si are nevoie urgenta de o operatie la Viena. Costul interventiei chirurgicale este insa mult prea mare pentru a putea fi suportat de familia femeii, astfel ca este nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet pentru ca suma de 19 000 de euro sa fie stransa cat mai urgent.

Gabriela a fost deja programata la operatie in 1 iunie, insa cum banii nu s-au strans, nu s-a putut prezenta la clinica respectiva. Pentru ea este in desfasurare o strangere de fonduri pe Facebook (CLICK AICI) insa se vor organiza si diferite actiuni caritabile pentru ca operatia sa poata fi efectuata cat mai curand.

Astfel, in 19 iulie, echipa City Barbers va fi prezenta cu un scaun de frizerie in Parcul Mic din Dej. Acestia ii vor tunde timp de mai multe ore (intre 10-17) pe toti cei care vor sa faca o donatie, iar toate fondurile stranse in ziua respectiva vor fi transferate in contul Gabrielei.

De asemenea, donatii se pot face si in conturile deschise pe numele CRACĂU GABRIELLA AGOTA:

CONT EURO : RO50 BTRL EURC RT04 3985 9101

CONT RON :   RO03 BTRL RONC RT04 3985 9101

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close