publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateDin OrasEveniment

Actiune fulger a politistilor dejeni | Peste 30 de amenzi aplicate si 2 permise suspendate, in mai putin de 4 ore

Politistii dejeni au desfasurat ieri o actiune si, in vizor au fost luat atat soferii cat si pietonii care traverseaza strada prin locuri nepermise. In mai putin de patru ore, oamenii legii au aplicat 38 de sanctiuni contraventionalte si au retinut doua permise de conducere.

Actiunea s-a desfasurat intre orele 9,30-13,00 timp in care oamenii legii au amendat 11 soferi care au calcat mult prea tare pedale de acceleratie. Nici pietonii nu au scapat nesanctionati, astfel ca 8 persoane care au traversat strada prin loc nepermis s-au ales cu o amenda.

De asemenea, politistii au retinut doua permise de conducere si au retras un certificat de inmatriculare pentru neregulile gasite.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Politia rutiera trebuie sa stea in strada, de acolo vine si denumirea – rutier – sa fie pe drum tot timpul, nu sa faca controale “inopinate” odata la ….ani…de aceea avem atatea accidente si morti stupide, cu tineri pe care nu ii controleaza nimeni.
    Degeaba citim stiri de astea, dupa citim ca ne mor tinerii si copiii in accidente rutiere.
    In ziua de azi, in tara asta a noastra mor mai multe persoane, in special tineri, in accidente rutiere, decat de orice boli, ca sa nu mai zic de batranete, ca putini dintre noi fac cunostinta cu ea.
    Nu vrem sa mai auzim: nu se poate, nu avem oameni, nu sunt fonduri, bla, bla, bla… fratilor, faceti ceva! Angajati politisti, angajati oameni, pentru ca se gasesc, care sa vrea sa participe activ, preventiv, la siguranta cetatenilor! Puneti-i pe strada, acolo unde le este locul! Si dati amenzi la vitezomani, aplicati sanctiuni celor care incalca legea, si prin asta, incalca drepturile celorlalte persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close